WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Game Drives

Led av en av våra erfarna guider, kommer du att se magnifika vilda djur inhemska till området. Din guide visar dig de dolda platserna bäst för spelvisning och ger dig en insiderkunskap.

Nattkörningar är belägna på en privat koncession och erbjuds som en valfri aktivitet på Khwai Bush Camp. Upplev busken när det svårfångade nattliga djurlivet vaknar för att jaga, föda och utforska landarna under mörkrets skydd. De kan ordnas på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Night Drives on the Khwai Community Concession

Nattkörningar är belägna på en privat koncession och erbjuds som en valfri aktivitet på Khwai Bush Camp. De kan ordnas på begäran.

Upplev busken när det svårfångade nattliga djurlivet vaknar för att jaga, föda och utforska landarna under mörkrets skydd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mokoro Safaris

Ingen aktivitet är mer synonymt med Okavango Delta än en mokoro resa. Glida tyst längs flodhästens motorvägar och elefant byways av den antika Khwai-floden, historiskt sett, den enda transportformen av floden Bushmen. Utforska detta unika inlandsdeltat som förtjänar sin status som världsarv. Mokoro eller urholkad kanot är traditionellt gjord av en enda trädstam idag glasfiber som en åtgärd för att bevara Botswanas lövskogar.

Lär dig om den fascinerande ekologin från våra flodguider som navigerar din resa genom den lugna vattniga vildmarken. Denna säsongsbetonade aktivitet är tillgänglig för gäster 16 år och äldre.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safaris

Väck dina sinnen och upptäck allt som busken har att erbjuda när du deltar i en vandrande safari. Guidade vandringssafari är för gäster 16 år och äldre och leds av våra kvalificerade och passionerade vandringsguider som delar sin kunskap och kärlek till busken.

För en hel dags vandringssafari måste en privat vandringsguide förbokas hos oss.

Med den torra vegetationen mellan maj och oktober är vandringssafaris ett fantastiskt och spännande sätt att uppleva området. Eftersom din säkerhet är vår första prioritet utförs vandringssafari vanligtvis när busken inte är för tjock och våra guider är beväpnade hela tiden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bird Watching

Khwai är en fristad för fåglar, glädje i uppmaningarna från den gröna häger eller den afrikanska träugglan; fotografera den majestätiska Ayres hök-örn och Pels fiskuggla. Eller bara luta dig tillbaka och njut av deras vackra låtar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Ngwana Club

Från naturvandringar runt läger och berättande till kulturkonst och hantverk och matlagningskurser, African Bush Camps' barnfokuserade Ngwana Club skapar en rolig och pedagogisk miljö för barn på safari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural Visits

Att arbeta tillsammans med samhällen runt de områden vi verkar i ger lokalbefolkningen en möjlighet att vara självhållbar, genom att dela med sig av kunskap har konflikten mellan människor och djur minskat. Ta tillfället i akt att besöka lokalbefolkningen och bli vana vid deras sätt att leva.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor