WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beläget 112 km från Port Elizabeth flygplats anses vi antingen porten eller utgången till Garden Route.

Låt oss ta dig genom orten som erbjuder boende som sträcker sig från lyxiga strandvillor, steg från havet, moderna stugor som inte ligger mer än 300 meter från stranden till prisvärda en eller två rumslägenheter.Alla rum, villor och stugor har självhushåll för dem som vill.

Faciliteterna inkluderar Joe Fish Restuarant och Bar samt den nyrenoverade Full Stop Cafe .Joe Fish är världsberömd för sin bläckfisk och skaldjur platters.There finns andra rätter på menyn inklusive saftiga nötkött biffar och revben samt vegetariska alternativ. Full Stop Cafe erbjuder en mer avslappnad atmosfär, perfekt för familjer med hoppslott och barn splash pad.The Health and Beauty studio Hibiscus väntar på att skämma bort dig.I tillägg finns det en på plats närbutik för de sista minuten livsmedelsartiklar, kläder och curios.Try den dagliga färska hemgjorda pajer och JP 'S chilisås.

Den idealiska basen för att utforska alla östra Kapprovinsen har att erbjuda med Addo en 120 minuters bilresa till Tsitsikama en 70 minuters bilresa. Det finns många aktiviteter som erbjuds, golf, surfing, kanal och flodkryssningar, promenader och vandring, val- och delfinskådning, kulturella upplevelser samt besök på den historiska Seal Point fyr.

Kom ihåg att det alltid är bättre på stranden när du är osäker.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Cape St Francis Resort

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor