WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beach Break villas - sea facing room

(18 enheter / villor)

Panoramautsikt över havet, king size-säng med fullt eget badrum. Priset inkluderar frukost som serveras i matsalen och loungen med öppen planlösning med utsikt över viken Cape St Francis. Det är också nu möjligt att få en korg frukost levereras till ditt rum. Varje pensionat har sin egen simning. pool.

Vissa Mer
Vissa Mindre

4 Bed Roomed Villa on the beach

(2 enheter / villor)

Beläget på sanddynerna med direkt tillgång till stranden denna villa har 4 sovrum varav 2 är havsutsikt. Med öppen planlösning matsal och vardagsrum. En avsvalkningspool i en skyddad trädgård. Frukost måste läggas på eftersom priset är per villa. Två låsta garage för säker parkering. Wi fi tillgång samt platt-tv. Inte rullstolsvänlig. Barnsäng tillgänglig efter överenskommelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

3 Bed room family cottage - standard

(5 enheter / villor)

Familjestugor 250 m från tillgång till stranden. Öppen planlösning vardagsrum och matplats med fullt utrustat kök med självhushåll. 3 badrum. 2 dubbelrum och 1 tvåbäddsrum. Ingen havsutsikt. Alla måltider, inklusive frukost, finns på vår Joe Fish Restuarant.

Vissa Mer
Vissa Mindre

4 Bed room family cottage

(8 enheter / villor)

Denna fyra säng roomed trädgård stuga ligger cirka 250 meter från havet.Idealisk för en familj eller grupp av vänner som reser tillsammans med två dubbelrum och två tvåbäddsrum rum.Två av badrummen är eget medan den tredje delas.

Nedre våningen är levande är med en öppen planlösning lounge, matsal och välutrustat kök.

Det finns en TV med utvalda DSTV kanaler, något för de små, för sportfantaster och för filmälskare.En trädgård är idealisk för familjeresor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Double room Club Break

(25 enheter / villor)

Öppen planlösning dubbelrum med sittgrupp, pentry och badrum med dusch endast.Rummen kan vara en dubbel eller twin med 2 enkelsängar

Vissa Mer
Vissa Mindre

Village Break luxury villa

(2 enheter / villor)

Rymlig öppen planlösning, matsal och kök komplett med alla moderna apparater du kan förvänta dig från en fastighet av denna standard inklusive din egen bar och minikylskåp. På nedervåningen finns också ett tvåbäddsrum med eget badrum dusch och toalett. Skjutdörrar från loungen leder till en trädgård, dekorerad område komplett med inbyggd braai, solstolar och din egen privata pool.

På övervåningen hittar du 3 Queen size sovrum, 2 har eget dusch och toalett och den tredje har ett komplett badrum. Alla rum på övervåningen har små privata balkonger. Ledande från ett av sovrummen är en trätrappa utomhus som tar dig till den privata takterrassen med utsikt över Cape St Francis.

Fastigheten består av följande: 1 Queen size sovrum med badrum, 1 Queen size sovrum med eget badrum, 1 tvåbäddsrum med en-suite dusch och toalett, öppen planlösning vardagsrum/matsal/kök, sluten privat trädgård fram och bak, privat enkelgarage, däck med inbyggd Braai, pool, takterrass.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Village Break 3 bedroom villa

(2 enheter / villor)

När du kommer in hittar du en rymlig öppen planlösning vardagsrum, matsal och kök med moderna apparater. Skjutdörrar från loungen leder till en sluten trädgård, dekorerad område komplett med inbyggd braai och liten pool.. Det finns också ett garage.

På övervåningen hittar du ett rymligt Queen sovrum med eget badrum dusch och badkar samt en separat toalett. Skjutdörrar leder dig till en stor balkong. Det finns också ett dubbelrum med eget dusch, handfat och toalett. Detta rum har även skjutdörrar som leder till den stora balkongen. Det sista rummet är ett tvåbäddsrum med två enkelsängar och eget dusch, toalett och handfat.

Fastigheten består av följande: 1 Queen sovrum med fullt badrum, 1 dubbelrum med dusch, handfat och toalett, 1 tvåbäddsrum med dusch, handfat och toalett, öppen planlösning vardagsrum/matsal/bar/kök, sluten privat trädgård med däck och braai och pool.Beläget ca 1 minuts promenad från den orörda stranden av Cape St Francis.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Cape St Francis Resort

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor