WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Beach Break Guest House sea facing

(18 rum)

Vackra vyer dominerar detta rum.Det generösa badrummet är utrustat med ett fristående badkar, en enorm duschkabin och dubbla handfat. En king size-säng och solig läsning alkov slutföra den inbjudande atmosfären.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Village 4 bedroom Superior

(8 rum)

Varje stuga erbjuder off street parkering med sluten trädgård .Inuti är rymliga öppen planlösning kök och vardagsrum.Skjutdörren i vardagsrummet leder till en skuggad uteplats.Nedervåningen är det första sovrum med eget badrum och dusch samt ett tvåbäddsrum med två enkelsängar. badrum ligger på nedervåningen.På övervåningen ligger det tredje sovrummet med en dubbelsäng komplett med ett badrum, samt tvåbäddsrum med en-suites.Stugan är 200 Meter från stranden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Village Break - 3 bedroomed cottage

(3 rum)

Varje stuga ligger gångavstånd från stranden.Rymlig öppen planlösning kök, vardagsrum och matsal.Skjutdörr i vardagsrummet leder till en skuggad uteplats med en privat trädgård och Braai. 3 badrum. 2 dubbelrum och 1 tvåbäddsrum sovrum.Ingen havsutsikt. Alla måltider, inklusive frukost, finns på vår Joe Fish Restaurant.

Vissa Mer
Vissa Mindre

4 Bedroom villa on the beach

(2 rum)

Denna villa med 4 sovrum ger en liten avantgarde touch till havet levande eftersom varma skogsmöbler sticker ut vackert mot moderna kök och andra moderna inslag som ljust målade funktioner väggar och träbalustrader. Trädgårdarna uppvisar sin egen pool, braai och skyddade uteservering, lätt smälter med inomhus helt enkelt genom att öppna de breda skjutbara fönstren. Inhemska häckar som omger trädgårdarna och ger en naturlig barriär mot vind. De som inte är rädda för höjder kan klättra den yttre stegen till en visning däck på varje tak. Tvåbäddsrum ligger på första våningen i villorna, medan dubbelrum erbjuder panoramautsikt över havet från den översta våningen. Dessutom finns det två enskilda garage och ett gästbadrum i entrén.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Standard twin/double garden facing

(9 rum)

Koppla av med utsikt över trädgården från dessa tvåbäddsrum eller dubbelrum. Vissa rum har en dusch och ett enda handfat medan andra har en separat toalett och handfat på ena sidan av rummet. Den intilliggande sidan har ett rymligt våtrum utrustat med dusch, handfat och luftigt fönster som tillåter naturligt ljus att strömma.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Club Break standard double or twin room

(20 rum)

Hotellstil, men med en mer personlig känsla, dessa enheter har queen size-sängar och tvillingar med ett litet pentry vrå utrustad med en mikrovågsugn och bar kylskåp endast och rymliga badrum med duschar stor nog för två. Gästerna kan välja mellan övervåningen och nedervåningen lägenheter och de främre enheterna dela ett gemensamt däck.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Club - Two room apartment

(12 rum)

Två kvarter vardera erbjuder 6 två sovrum superior lägenheter framför ett gräsbevuxen område och står intill Joe Fish. Gästerna har ett urval av mark- eller första våningen alternativ med nedre lägenheterna har slutna och privata utomhusområden och på övervåningen erbjuder härliga soliga och delvis skyddade däck. Dessutom bottenvåningen hörnlägenheter i varje block ger endast användning av en avskild och sluten innergård område som är utrustad med braai faciliteter och en bra plats för energiska små att springa runt i säkerhet.

Alla de generösa rummen i dessa lägenheter har egna dörrar som leder ut och är badrum, alla med rymliga duschar och några med dusch och separat badkar. Sovrummen leder in i den rymliga lounge/matsal där du hittar ett kompakt men ändå generöst kök utrustat med alla nödvändiga bitar och bitar. Varje enhet är möblerad med en dubbelsäng i ett rum och två enkelsängar i det andra.

Väl positionerat för att dra nytta av soliga dagar. Dessa lägenheter är bra för familjer eller till och med två par som semestrar tillsammans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Village Break -Two bedroom cottage

(5 rum)

Varje stuga ligger inom gångavstånd från Cape St Francis strand.Inside är en öppen planlösning vardagsrum, matsal och kök komplett med moderna apparater.Skjutdörren i vardagsrummet leder till en skuggad uteplats med privat trädgård.Stugan erbjuder två sovrum, med två badrum.Ett dubbelrum har ett sovrum, ett badrum med dusch. -suite badrum och tvåbäddsrum med enkelsängar har eget badrum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Cape St Francis Resort

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor