WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Joe Fish Pool Side Restaurant And Bar

Oavsett om det är ett snabbt mellanmål innan du når stranden eller en fullständig 3-rätters fin middagsupplevelse, är den prisbelönta poolsidan Joe Fish restaurang och bar den perfekta platsen att luta sig tillbaka, varva ner och njuta av den omfattande matmenyn och vinlistan.

Restaurangen och baren Joe Fish på Cape St Francis Resort ligger runt den inbjudande poolen och erbjuder sittplatser för upp till 110 gäster. Diners kan förvänta sig att välja mellan en rad frestande rätter som den berömda bläckfisk (som har vunnit utmärkelser), marinerade revben, perfekt tillagad filébiff, Joe's Kummel och chips, och för de mycket hungriga varför inte prova den läckra krispiga eisbein?

Om du är ute efter ett mellanmål Joe's snack korgar är det perfekta alternativet som erbjuder bläckfisk, revben och kummelbett alla tillsammans med chips.The imponerande vinlista erbjuder röda, vita, ros och champagne för att passa alla budgetar. Ett bra val är Joes eget vin (som också har vunnit utmärkelser).

Oavsett om du vill äta i restaurangen, puben eller vid poolen (det finns gratis liveunderhållning varje söndag), är Joe Fish en utmärkt, barnvänlig miljö att koppla av, chatta och njuta av god mat och vin. Joe's bar med sin mysiga, avkopplande miljö och brusande log fire erbjuder 2 platt-TV-apparater vilket gör det till den perfekta platsen att titta på den senaste sporten!
Det finns en ny plats i staden som skapar vågor för både lokalbefolkningen och gästerna

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Coffee Shack

Nymalet kaffe är vår specialitet

Det senaste tillskottet till Joe Fish är 'The Coffee Shack'. The Coffee Shack har bekväma soffor, varma träomger och utsikt över poolen. Här erbjuds ett brett utbud av kaffe, te, hembakade och lättare måltider. Med 100% Arabicabönor skapar de utbildade baristerna det perfekta kaffet inklusive favoriter som Americano, Cappuchino och Macciato. Skälet till att använda denna partikluära typ av kaffebönor är att det är ett afrikanskt företag som ser till att alla inblandade får en rättvis lön.

För den icke-kaffedrickaren finns ett stort urval smaksatta teer att välja mellan, och varför inte unna dig en bit hemgjord kaka att ta med den!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Full Stop Cafe

Tvärs över vägen från Cape St Francis Resort i Da Gama Road är denna nya, fräscha restaurang och bar redo att tillgodose alla... En helt ny meny med gourmethamburgare och pizzor, färska sallader och veckovisa bräderbjudanden garanterar att dina smaklökar fortsätter att pirra. För att hålla de unga underhållna har vi lagt till ett fontänblock, ett Wendy hus fullt av roligt och ett hoppslott. För de vuxna har vi en cocktail sundowner däck, öl på kran och ett urval av Gins. När du går i trädgården se till att besöka växtmarknaden och ta hem en liten inhemsk växt eller två för din egen trädgård. Allt händer på Full Stop Café, så kom fastna med oss...

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Cape St Francis Resort

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor