WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Det finns helt enkelt inget mer avkopplande än att kryssa ner en av Afrikas mest ikoniska och viltfyllda floder och Pangolin Voyager är det perfekta fartyget.

Chobefloden är den naturliga gränsen mellan Namibia och Botswana och Pangolin Voyager är faktiskt baserad på den namibiska sidan av floden med Chobe National Park som motsatt bank. Chobe är unik genom att den flyter åt båda riktningarna vid olika tider på året beroende på översvämningen i den mäktiga Zambezi med vilken den konvergerar några kilometer längre nedströms.

Husbåten har fem hytter som kan konfigureras som dubbel- eller tvåbäddsängar. Alla rum har eget badrum med dusch och toalett samt luftkonditionering. Observera att airconen styrs centralt för att kyla stugorna hela dagen och natten när du är mest sannolikt att vara i ditt rum men inte kan springa dygnet runt eftersom vi främst förlitar oss på solenergi genererad batterikraft.

På mellanvåningen hittar du vardagsrum och matställen där alla måltider serveras och en välsorterad bar ligger. Stora skjutdörrar i glas erbjuder en underbar utsikt över floden när vi kryssar mellan våra tre förtöjningar. De flesta kryssningar äger rum efter morgonens spelaktivitet och under brunchen och middagssolen — som bäst avnjuts på den delvis skuggiga övre däck.

Vid sidan av Pangolin Voyager har vi en åttasisig fotobåt tillsammans med en annan anbudsbåt för allmän spelvisning och överföringar. Var och en av platserna på fotobåten har en avtagbar arm och kamera gimbal och kan rotera 360 grader. Förutom fotografering och spelvisning erbjuder vi också möjlighet att besöka en lokal by där de flesta av besättningen kommer ifrån.

Båtarna tenderar att gå ut vid första ljus och igen några timmar före solnedgången. Te, kaffe och kalla drycker packas till morgonsessionen och iskall drycker efter eget val för eftermiddagen.

Kaptenen och hans besättning finns till hands för att göra din vistelse och uppleva ombord så bekväm och avkopplande som möjligt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Pangolin Voyager Houseboat

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor