WeTu Analytics

Pangolin Voyager Houseboat

Pangolin Photo Boat

Vi är otroligt stolta över de innovationer som gick in i vår Photo Boat! Designad av Aliboats of Maun och oss själva, tror vi att vi har hittat den perfekta balansen mellan funktionalitet, användbarhet, utrymme och komfort. Var och en av våra åtta platser roterar 360 grader och monteringen, designad och byggd av våra egna Guts, bygger på en lätt maskingevär montering som används av den sydafrikanska armén. Monteringsdesignen är så enkel och effektiv att gästerna kommer att behärska sin rörelse på nolltid alls. Klienter som reser med egna linser sätter helt enkelt en av våra basplattor på linskragen och de är redo att gå. Enkel och fotografering vänlig! Observera att du måste ha egna kameror och lins (med krage) för att få ut mesta möjliga av fotobåten eftersom vi inte levererar kameror ombord på husbåten.

Sätena är placerade ner i mitten av båten vilket ger maximalt förvaringsutrymme på vardera sidan för extra linser och redskap. Ännu viktigare är att en konfiguration som denna begränsar eventuella hinder av den intilliggande fotografen. Om vi till exempel arrangerade sätet längre mot båtens kant, skulle kunderna få sitt synfält dramatiskt begränsat när motivet är ena sidan av båten. Med en sådan konfiguration skulle bara hälften av gästerna ha en tydlig synlinje halva tiden vilket skulle vara minst sagt frustrerande.

Vid utformningen av båten våndades vi om att ha ett tak. När vi fungerade i de främsta visningsmånaderna och höjden på torrsäsongen, är vi glada att vi hade en monterad! Den afrikanska solen kan straffa och det finns ingen större distraktion för en fotograf än att vara bakad och svettas kraftigt när man försöker komponera en bild. Taket är placerat så högt som möjligt och är över 2 m vid sin lägsta punkt inuti. Denna höjd påverkar inte vår förmåga att fånga fåglar under flygning och eftersom det bara finns stöd i endera änden betyder det att det inte finns något hinder på vardera sidan för någon klient.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural Tours - Visit a village

Utspridda längs den namibiska stranden av Chobe kommer du att se flera små byar som välkomnar besökare — särskilt långt borta. De flesta av besättningen från husbåten föddes och växte upp i dessa byar. Om du vill besöka och lära dig mer om livet för de lokala uppehälle fiskesamhällena, vänligen ordna detta med kaptenen när du anländer ombord. Det finns ingen avgift för detta men det finns normalt några nyfikenheter till salu i byn som bidrar direkt till ekonomin.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lounging on the deck with a good book.

Pangolin Voyager har ett soldränkt däck område, perfekt för de dagar du vill sparka tillbaka med en bra bok, eller kanske prova en ny vinkel för att få det perfekta skottet.

Pangolin Voyager flyttar till en annan förtöjning varje dag längs floden och soldäck är ett utmärkt ställe att njuta av kryssningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Fiske i Chobe är bäst när det inte finns ett “R” i månadens namn (maj till augusti) men även då kan det vara lite hit och missa på grund av överfiske längre upp Zambezifloden, som ansluter sig till Chobe. De viktigaste fiskarterna är Tiger Fish, Bream och Barbel och fisket är en strikt politik för fångst och frisläppande. Fiske kan ordnas mot en extra kostnad och måste bokas i förväg. Tala med din safari-planerare för att organisera detta åt dig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Pangolin Voyager Houseboat

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor