WeTu Analytics

Majeka House

Poolside Choice

(4 rum)

Två av våra poolrum kombinerar utomhusboende med geniala inomhusutrymmen. De två av varje poolrum delar en 10 m privat pool inbäddad i sina privata små skogs- och bensinblå solstolar. Dessa rum är rikligt utdimensionerade, bekväma, lyxiga och generöst utrustade med högsta mjuka sängkläder, tjocka handdukar, överdådiga bekvämligheter, en platt-TV som kan ses från badet, en Lavazza kaffebryggare och en unik barval De andra 2 x Poolside rummen ligger i en privat intilliggande byggnad och dela en privat pool

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain View Selection

(4 rum)

De ligger på första våningen i byggnaden. Två av dessa rum inter-lead och erbjuder den bästa utsikten över Stellenbosch berget samt en avlägsen utsikt över det majestätiska Taffelberget. Vissa rum har teatraliska utsikt över vår ört trädgård & koi-damm. Deras konstnärliga touch och rymliga atmosfär med Victoria & Alfred bad, uppvärmda duschskenor och dusch gör dessa rum till ett utmärkt alternativ. Allt detta kommer fortfarande med en oändlig ansträngning av stil, komfort, detalj, ultra mjuka sängkläder, Lavazza kaffe och kaffemaskiner plus mycket mer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Garden Alternative

(3 rum)

Vi har 3 Garden Alternative rum med vackra uteplatser och direkt tillgång till utomhuspoolen som är uteslutande för dessa rum. De är rymligare än Premier Collection med en stor terrass och halvprivat utomhuspool. Dessa tre trädgårdsalternativ gör modern ser mild. De dubbla duschar prepositioner detta för att vara perfekt för en romantisk paus bort. Sängarna är över och bortom vad komfort eventuellt kan medföra. Din förväntade livslängd överstiger sig själv med bekvämligheter, bekväma handdukar, en unikt utvald minibar med MCC-viner, mineralvatten, avlidna snacks, kaffe och kaffemaskin från Lavazza plus mycket mer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premier Collection

(10 rum)

Våra standardrum erbjuder en nivå av lyx som kommer att vara svårt att slå. Omdefinierade, renoverade och energiiserade våra Premier Collection rum är en symbol för lugn lyx, kreativt utrymme och vardagsliv. Platt-TV kan utnyttjas fullt ut från ditt bad, duschen har unika trägolv och bekvämligheter, tjocka handdukar och konstliknande tillbehör gör hela din vistelse till en lycksalig upplevelse. Sammanfattningsvis har varje rum unikt utvalda minibar med MCC-viner, mineralvatten, dekadenta snacks, Lavazza kaffe och kaffemaskin plus mycket mer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Majeka House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor