WeTu Analytics

Oude Werf Hotel

Comfy room

(23 rum)

Beläget i hotellets imponerande nya flygel, med utsikt över den lummiga innergården och poolen, är dessa 21 kompakta rum i öppen planlösning eklektiskt inredda, med de senaste moderna funktionerna och inredningarna, som kompenseras av eleganta vintage-inspirerade detaljer och texturer och erbjuder dubbla, dubbla eller king size-sängar. Alla rum har eget badrum med lyxig dusch, och vissa har även ett separat badkar. Rummen på bottenvåningen har skuggiga trädgårdsuteplatser, och rummen på andra våningen har utdragna balkonger.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Whimsy room

(12 rum)

Dessa 12 rum ligger på både marken och första våningen i den ursprungliga byggnaden, och i de intilliggande viktorianska vingarna med utsikt över trädgården innergården. Alla är unikt inredda i hotellets signatur ”chic antik” modern stil, med rika träslag och textilier som återspeglar de extravaganta bekvämligheterna i ett georgiskt sovrum. Alla rum har antingen dubbelsäng eller 2 enkelsängar, rymliga lyxiga badrum med dusch och klädkammare. Genomsnittliga rum + badrum dimensioner är ca 35-40m ² + 6m².

Vissa Mer
Vissa Mindre

Plenty room

(23 rum)

Dessa rymliga, signaturrum på bottenvåningen, första och andra våningen har luftig utsikt över våra lugna centrala trädgårdar eller innergård. Layouter i öppen planstil har sovrum med separat badrum, dusch, fåfänga och toalett. 2000-talets bekvämligheter är vackert blandade med mjuka toner, texturer och unika historiska stylinginspirationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Oude Werf Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor