WeTu Analytics

Moon Gate Villa

Villa

Passerar genom en 2,5 meter bred massiv trä dörr, gäster hälsas av ett vattenfall tumlande in i strömmen som flyter längden av atriumingången. Moon Gate Villa ritades av en europeisk arkitekt för den framgångsrika romanförfattaren Mills & Boon, Robyn Donald.
Cupids båge formar formen av huset, och den pilinspirerade terrasspergolan pekar mot Moon Gate-skulpturens hjärta över de subtropiska trädgårdsdammarna.


Värden

Högst 7 gäster i tre sviter; Moon Gate erbjuder en chans att uppleva äkta Maori-gästfrihet. Lär dig några maori ord! Upptäck betydelsen av Kerikeri och öbukten för Nya Zeelands historia och kultur. Moon Gate Villas värd Lionel är Nya Zeeland Maori. Hans stora farfar Te Potae Aute, var en ursprunglig undertecknare av Waitangi-avtalet, undertecknat på uppdrag av folket i Tokomaru Bay på östkusten, och kan ses via den interaktiva displayen en en kort bit bort på Waitangi-museet Te Kōngahu.

Villan har på displayen ett antal maori sniderier och dina värdar whanau taonga. Förutom vackert presenterad traditionell frukost kommer gästerna troligen att erbjudas kiwi salta köttfärs och maoristekt bröd!

Trädgårdarna

De 1,5 tunnland formella trädgårdar har utformats för att komplettera den graciösa formen av huvudvillan, och har presenterats i arkitektoniska tidskrifter och trädgårdsshower. De lummiga gräsmattorna delar trädgårdsbäddar i olika rum, var och en med sitt eget tema: tropiska, infödda Nya Zeeland, ananasväxter och europeiska. Sviten Deluxe har även en hemlig trädgård som leder från terrassen.


Plats och anläggningar

Moon Gate ligger bland Kerikeris traditionella fruktträdgård häckar och erbjuder 5-stjärnigt, utmärkt lugnt och privat boende. Inom ett kort avstånd ligger Bay of Islands vatten underland, historiska sevärdheter och naturområden. Moon Gate ligger 3 minuter från byn Kerikeri, och inom gångavstånd hittar du Gamla Packhouse-marknaderna, en maori-carver, hantverksverkstaden Kauri samt Makana-choklad och kafé. Utmärkta matställen finns inom gångavstånd.

Alla rum erbjuder:

Badrum, sängkläder av hög kvalitet och bekvämligheter;
Privata ingångar och sittplatser inomhus och utomhus;
Stora tv-apparater med on-demand-filmer och program;
Telefon (gratis lokalsamtal)
Bar kylskåp, te- och kaffekokare.

Frukost ingår i alla priser, och kvällsmat erbjuds på begäran i förväg. Villan erbjuder gratis Wi-Fi i hela byggnaden, en gästlounge, uppvärmd solpool och 1,5 hektar stora trädgårdar att promenera och njuta av.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Moon Gate Villa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor