WeTu Analytics

Moon Gate Villa

Premium Suite

Denna svit i kategorin Premium har utsikt över både Moon Gate-dammen och de norra trädgårdarna med privata ingångar från insidan och utsidan. Rummet har en super king size-säng, en promenad i morgonrockar och ett eget badrum med ett lyxigt djupt bad där du kan luta dig tillbaka och koppla av. Alla naturliga tvålar och kroppsvättningar är standard för att skämma bort din hud och berika din själ. Franska dörrar öppnar direkt till en privat trädgård och sittgrupp, med direkt tillgång till poolområdet.

En bekväm loungesvit för visning av den stora, bredbilds-TV, komplett med en on demand filmtjänst och Netflix. Rummet har också gratis telefon och WiFi internet, skrivbord, bar kylskåp och te- och kaffekokare.

Perfekt för det speciella tillfället, eller för att du förtjänar det.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deluxe Suite

En idealisk lösning för en fest med två eller tre gäster, Deluxe rymmer ett par i huvudrummet, och en tredje familjemedlem eller vän som bor i ett intilliggande enkelrum, komplett med egen privata innerdörr, och utanför trädgården och platt-TV.

Det stora sovrummet erbjuder en super king size dubbelsäng, och inomhus och utomhus privata sittplatser, med sin egen 'zen' hemliga trädgård. I det egna badrummet finns dusch i marmor och handdukstorkar, och delas av båda sovrummen.

Rummet har en telefon med gratis samtal och WiFi, ett barkylskåp, te- och kaffekokare samt ett skrivbord. Den stora bredbilds-TV har en on-demand filmtjänst samt Netflix.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Cottage

Stugan erbjuder en privat tillflyktsort i ett hörn av de subtropiska trädgårdarna. Franska dörrar öppnar upp mot en unik utomhus lounge rum, som fångar svala vindar på sommaren. Luftkonditionering håller den varm och snygg i svalare månader. Här finns även ett säng/vardagsrum med ett angränsande pentry med te- och kaffefaciliteter. Ett separat modernt badrum har dusch och handdukstorkar.

I huvudrummet finns en king dubbelsäng, lounge sittplatser och bredbilds-TV med movies-on-demand och Netflix. Gratis WiFi och gratis lokalsamtal från din privata telefon, vilket också gör att du kan kontakta värden när som helst.

Stuggäster är välkomna att använda alla villor, inklusive gästloungen och poolen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Moon Gate Villa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor