WeTu Analytics

Zarafa Dhow Suite

Game Drives (day and night)

Dhow Suites erbjuder fullständig flexibilitet med din egen privata guide och fordon. Drivningarna fokuserar på de mest bekväma och produktiva tiderna på dagen, tidigt på morgonen och sen eftermiddag, men heldagsenheter är också ganska vanliga på gästens begäran. Picknickbrunch kan levereras, och fordonen är fyllda med kalla drycker. Det finns en specialbyggd Land Cruiser speciellt utformad för våra förhållanden och fotografering (nedfällbara skärmar och upphöjda tak) med fyra individuella skopstolar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Walks

En annan stor fördel med att stanna inom förvaringen är möjligheten att uppskatta det fantastiska landskapet till fots, fredligt, utan buller från motorer. Vi rekommenderar starkt denna oförglömliga upplevelse. Vanligtvis tidigt på morgonen eller kvällen är den bästa tiden, eftersom mitten av dagen är för varmt för att våga sig ur skuggan. Bär bra promenadskor, hatt och neutrala färgade kläder för att inte larma vilda djur och ta kikare. Din guide kommer att ha vatten för dig. Promenader leds av licensierade guider med skjutvapen utbildning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Boat Cruises

HES Zib, Zarafas speciella pontonbåt, är en helt unik upplevelse. Det 275 kvm fotdäcket är komplett med soffor, en matplats och bar där gästerna kan bekvämt njuta av flytande brunch eller solnedare medan du tittar på flodhästar och elefanter i vattnet. Det är också en exceptionell plattform för fågelskådning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Catch-and-Release Fishing

Fly-fiske och stång/rulle kit är tillgängligt för dem som vill prova sin gjutna på den lokala fisken (förutom januari och februari när det finns ett moratorium för fiske).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Young Explorers Programme

En fullständig kursplan för bushhantverk färdigheter för våra unga upptäcktsresande. Detta är ett gratis program som följer i fotspåren av National Geographic Explorers-in-Residence, Dereck och Beverly Joubert. Ett omfattande paket kommer att ges till ivriga barn vid ankomsten, så att de kan lära sig om djursamtal, hur man spårar vilda djur och andra fakta och siffror om naturen. I slutet av ett barns vistelse blir han/hon Young Explorer and Conservation Ambassadör - redo att gå ut och berätta för världen om vad de har lärt sig och vad de också kan göra för att skydda denna vackra miljö.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photography

Sviterna har en professionell kameraset, inklusive två kamerahus med objektiv. Bilder laddas ner till en lagringsenhet vid gästens avresa. Varje rum har också ett par kikare av hög kvalitet som gästerna kan använda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Zarafa Dhow Suite

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor