WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Centralt i utformningen av de nya Anderssons i Ongava är anslutningen till det vilda, och det känns mycket starkt vid vattenhålet och närliggande underjordiska visningshöljet. Här har gästerna en utsikt över det produktiva vilda och fågellivet på Ongava Game Reserve, i en miljö som inspirerar intimitet utan intrång.

En centralt placerad infinity-edge pool och omgivande lounge gör det möjligt att koppla av i skyddade skrymslen med utsikt över vattenhålet och bortom.

Det sociala området, där gästerna samlas för måltider och för att möta andra vilda entusiaster, guider och naturalister, omfattar en undercover och utomhus matsal område, en rymlig lounge och bar, en nedsänkt utsiktsterrass och öppna spisar att ta bort vinterkylan.

För specialiserade fotografiska fester finns det en dedikerad fotografiska vrå för granskning och redigering av bilder. Att slutföra lägret är funktioner som en unik namibisk curio-butik, bibliotek, gratis Wi-Fi och anslutning till forskningsdata som utvecklats under flera år av flitiga och banbrytande vetenskapliga insatser på Ongava.

En kort promenad bort med lägrets gränser ligger Ongava Research Centre där bosatta forskare är hemma i labbet och inom Game Reserve. Gäster som vill interagera med vetenskap och forskning kommer främst att äga rum på Ongava Visitor Centre, där gästerna på fritiden uppmuntras att slingra sig genom det självstyrda utställningsområdet. Det angränsande hörsalen med 36 platser är utformat för interaktiva presentationer och diskussioner.

Unika säljande poäng

· Närmaste tillgång till det mest produktiva området i Etosha National Park

· Ett nedsänkt gömställe ser ut över ett populärt vattenhål

· Besök till besökscentret i Ongava

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Anderssons At Ongava

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor