WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Anderssons at Ongava - Excursions into Etosha National Park

Full- eller halvdag guidade morgonspelenheter i Etosha National Park, Namibias främsta savannvildmarksområde, låter dig se den massiva saltpannan och perenna källor som ger det vatten som krävs av parkens storviltbefolkning med hög densitet. Heldagsaktivitet på begäran och levereras med lunchpaket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Anderssons at Ongava - Guided Nature Walks

Erbjuds säsongsmässigt och föremål för en tillgänglig vandringsguide, guidade natur promenader genom reservatet kommer stolt att visa upp det rikliga utbudet av liv, från ovanliga växter till de arid-anpassade djur med en chans att potentiellt närma sig vit noshörning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Anderssons at Ongava - Hide

Anderssons gömställe tillåter diskret spelvisning av lägrets vattenhål. Ofta besöks av slätter spel inklusive warthog, zebra, giraff och en mängd antilop, vattenhålet lockar också större spel som noshörning och ibland även lejon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Anderssons at Ongava - Game drives on Ongava Game Reserve

Guidad eftermiddag/kväll spelenheter äger rum på den privata Ongava Game Reserve. Reservatet är berömt för sin befolkning av noshörning och lejon, liksom andra spel som den endemiska svarta ansikten impala.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ongava Information System and Visitor Centre

Gästerna kan koppla av med vetenskap och forskning över Anderssons och en del av denna erfarenhet är en nedsänkning i en värld av naturhistoria och vetenskap på nya Ongava Visitor Centre. Med dussintals djupgående displayer som innehåller information om geologi, djur, växter och ekologiska funktion i denna fascinerande region, uppmuntras gästerna att slingra sig genom den självstyrda utställningsområdet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Anderssons At Ongava

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor