WeTu Analytics

Ayada Maldives

Beach Villa

Dessa strandvillor ligger på de idylliska sträckorna av de vita sandstränderna och erbjuder lugn avkoppling både på den vidsträckta privata utomhus- och avsvalkningspoolen som omges av frodig vegetation, med stranden bara ett stenkast bort.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset Beach Suite

Dessa rymliga sviter vid stranden har ett stort vardagsrum, en rymlig privat utomhusterrass, en avsvalkningspool och en trädgård som är perfekt för romantiska privata middagar med direkt tillgång till stranden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean Villa

Dessa villor är byggda över lagunen och möjliggör idyllisk kontemplation samtidigt som de slängs på havets hängmattor med den mjuka lappningen av vågorna för att lugna dig. Dessa rymliga villor har egen utomhusterrass, havmattor, avsvalkningspool, fri utsikt över horisonten och direkt tillgång till lagunen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset Lagoon Suite

Dessa sviter vilar på landet med utomhusterrassen över havet och kombinerar de unika egenskaperna hos både den tropiska trädgården och den magiska utsikten över lagunen. Dessa villor har ett stort område som omfattar ett vardagsrum och sovrum med ett badrum öppet i den intima trädgården. De rymliga utomhusterrassen erbjuder plysch swing soffor, avsvalkningspool för att ytterligare förbättra den lugna miljön och direkt tillgång till lagunen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset Ocean Suite

Dessa sviter erbjuder absolut lyx och lugn över Indiska oceanen, ett master bedroom med eget badrum och en vardagsrumsdel med glasgolvpanel, ett extra badrum och skafferi, ett stort soldäck med oceanhängmattor och direkt tillgång till lagunen och oändlig utsikt över havet horisonten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ayada Maldives

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor