WeTu Analytics

Evening Shade

Trip to The Winery

På Kristall Kellerei Exclusive Boutique Winery, i närheten av den pittoreska staden Omaruru. Unik
klimatförhållanden som frost, extrem värme och djupgående är inga hinder, men är ganska integrerade
till våra prisbelönta produkter.

Fruktig och fräsch är de adjektiv som kommer att tänka på när du njuter av våra fina viner och spritdrycker. Vår unika miljö lockar till sig en mängd sällsynta fåglar vilket gör oss till ett fågelparadis. En tallrik med namibiska specialiteter avrundar en fridfull vistelse i lugna miljöer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nature Walk

För de gäster som gillar lite motion finns lokala herrar som tar dig på antingen en halv dag eller heldag natur vandring i Erongo Mountains. De kommer då också att visa dig hällristningar eller grottmålningar lämnade hundratals år sedan av San folket. Det finns två vingårdar och en chocolatier i stan samt redo för dig att besöka. Det finns ett antal platser i närheten som är värda att besöka, dinosaurierna nära Kalkfeld, Erongobergen och Spitzkoppe ligger också nära nog för en dagsutflykt.

Det finns också tre närliggande loger som kan erbjuda spelenheter med tidigare arraignments. Många av våra gäster använder sin tid i Omaruru för att fånga andan på väg till kusten eller till Etosha. Vi hjälper gärna till att göra arrangemang för våra gäster för något av ovanstående. Eftersom jag har bott här i 23 år har jag en utmärkt kunskap om vägarna och hur man bäst tar sig härifrån till där, säkert och bekvämt. Jag kan också ge insikter om platser att stanna och saker att göra på vägen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Evening Shade

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor