WeTu Analytics

Soho Hotel

Valley of Waves

Vattenparken Valley of Waves är Sun Citys legendariska nav för alla typer av vattenkul. Här erbjuds familjevänliga vattenaktiviteter som tilltalar äventyrare i alla åldrar. Det finns något för alla på detta ikoniska äventyrsbad Sun City. Både dagsbesökare och Sun City Resorts gäster är välkomna att njuta av en hel dag med spännande aktiviteter, med ett särskilt barnområde och badvakter i tjänst. Huvudattraktionen vid Valley of Waves är Roaring Lagoon — en 6 500 kvadratmeter stor vågpool med hydrauliska mekanismer som genererar vågor på nästan 2 meter höga var 90: e sekund.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Temple of Courage

Temple of Courage är kanske ännu mer berömt än Valley of Waves och utlovar en spännande adrenalinkick med en 17-metersrutschkana nedför en 70-meters rutschkana. Den nästan vertikala bilden tar ryttare rusar under en bro och stänker i en liten pool. Det finns också två kroppsrutschbanor — Tarantula och Skorpionen, och två tubturer — Viper och Mamba.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Royal Baths

Denna privata vuxenpool som ligger ovanför The Brew Monkey at the Valley of Waves kommer att inspirera dig att dyka i och simma varv. The Royal Baths omges av grönskande djungel och är också den perfekta platsen att varva ner efter en aktiv dag i Sun City.

- Driftstid: 08:00 - 19:00 (Valley of Waves tider — toppperioder) därefter kommer den att vara öppen enligt normal Valley of Waves tider
- Gratis inträde till alla boende på hotellet och Sun Vacation Club mot uppvisande av sina egna kort
- Dag besökare anmälningsavgift: R50 (gäst kommer att få ett armband för identifiering)
- Gratis frukt spett
- Gratis alkoholfri cocktail
- Gäst att uppvisa ID på begäran
- Max kapacitet: 200 personer
- Gazebos finns tillgängliga för privat massage
- Observatory Bar är exklusivt för gäster på Royal Baths

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Maze of The Lost City

Den största permanenta labyrinten på södra halvklotet, The Maze of the Lost City är konstruerad av konstgjord sten och trä, vilket skapar en illusion av en gammal arkeologisk upptäckt. Det är lika roligt för familjer att utforska, som för teambuilding och företagsfunktioner. Maze of the Lost City lades till Sun City Resort i september 2012 och täcker en halv tunnland. Labyrinten nås via en 100 meter lång hängbro från nöjescentret och erbjuder några av de mest spektakulära vyer över orten, särskilt The Palace of the Lost City och Gary Player Golf Course. När natten faller tänds flammande facklor stigarna längs kamrarna. I slutet av Maze of the Lost City är Maze Bar som har ett urval av iskalla hantverksöl på kran. Hantverkens ölmeny uppdateras regelbundet så att du alltid kan förvänta dig något nytt på denna unika Sun Citys labyrintbar. Denna Sun City-labyrint kan hyras ut för privata fester, konferenser eller som matplats med upp till 200 personer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Gary Player Country Club Golf Course

Gary Player Country Club Golf Course, designad av Gary Player, är en 18-håls par-72 gångbana med en 5 km löpbana längs banan. Byggd i en utdöd vulkankrater, detta obefläckade golfparadis överensstämmer med de stränga amerikanska PGA-specifikationerna och utsågs nyligen till Sydafrikas bästa golfbana i World Golf Awards 2015. Här finns också den årliga Nedbank Golf Challenge som är värd för några av världens golflegender.

När byggandet av Sun City Resort började 1978 fattades beslutet att bygga en golfbana som skulle konkurrera bäst i världen. Idag, trots hård konkurrens, är Gary Player Country Club välförtjänt rankad som en av de mest prestigefyllda golfbanorna på den afrikanska kontinenten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lost City Golf Course

Populariteten av Sun City Resort ledde till utformningen och utvecklingen av Lost City Country Club. Gary Player uppmanades återigen att utöka sin professionella expertis genom att designa golfbanan. Täckt av det härdiga Kikuyu gräset, ungefär som Gary Player Country Club golfbana på Sun City, erbjuder banan böljande slätter, expansiva fairways, bergsområden och små ökenområden. Denna superlativa golfbana erbjuder också spelare en distinkt region täckt med en serie sjöar som skiljer den 9: e från det sista hålet. Det 13: e hålet erbjuder en grön form av den afrikanska kontinenten, komplett med en damm som är hem för många Nilkrokodiler; lägger till den sanna afrikanska dragningen av denna kurs.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Soho Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor