WeTu Analytics

Roodepoort Farm Self-Catering

Lara's Homestead

Laras Homestead är det ursprungliga Roodepoort House som byggdes 1883. Ursprungligen en “Hartbeeshuisie”, denna 'mas provensalska' byggdes i flera etapper under det senaste århundradet och omsorgsfullt renoverat vintern 2015. Det är genomsyrad av karaktär och charm.

Huset är en idealisk familj fritidshus med 5 sovrum, 2 badrum, 2 lounger, matsal, gård stil kök fullt utrustat för självhushåll och har en AGA spis, elspis, ugn, vattenkokare, kyl/frys och mikrovågsugn kaffe kolv, bestick och porslin för 12 personer, kastruller och stekpannor.

Utanför finns en traditionell BBQ lapa med inbyggd bbq/braai, potjiekos stativ och trädgårdsstolar.
Trädgården är helt säker för barn med rullande gräsmattor som innehöll olika nagelbitande volleyboll, cricket och fotbollsmatcher. Fastigheten är skyddad av en djävuls gaffel palisade.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mila's Place

Mila's Place byggdes mot en bergig bakgrund 2013 och har ett rymligt vardagsrum/matsal, tre sovrum med 2 queen size-sängar och 2 3 fjärdedelar sängar och 2 badrum varav ett är ett stort badrum. Som en speciell funktion, erbjuder sovrummet en 180 graders utsikt dusch.

Köket är välutrustat för självhushåll och har spis, ugn, vattenkokare, kyl/frys och mikrovågsugn. (allt du behöver är mat & dryck) Det finns också en bekväm sexsitsig matbord och stolar i ett rymligt vardagsrum/matsal område. Utanför grillmöjligheter finns tillgängliga för de stora brandside chattar. Det kan sova 6 personer. Alla rum har inbyggda skåp. Sovrummen vetter mot norr över Ash-floddalen medan ett sovrum och badrum har utsikt över bergen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lexi's Quirky Cottage

Lexi's Quirky Cottage är en romantisk, mysig stuga med halmtak och har ett härligt halmtak (ett stort badrum med fantastisk utsikt) och en veranda för grillning. Denna bedårande stuga byggdes runt en klippa kanten badkar med utsikt över dalen och bergen. För de mer äventyrliga finns en utomhusdusch.

Sovrummet har stora bildfönster som gör att du kan vakna upp till några fantastiska bergsutsikt. Den främre verandan är ett bra ställe att äta frukost eller sitta med ett glas vin på kvällen och titta på solnedgången över bergen. Du kan ha en grill eller tända elden och njuta av stjärnorna och samtalet av schakaler. Denna juvel är perfekt för en romantisk semester eller en lugn plats att njuta av skönheten i de stora sandstenbergen. Köket är välutrustat för självhushåll och har en minispis/ugn, vattenkokare, kaffekrov, kyl/frys och mikrovågsugn, gasbraai & Weber. Det finns också ett bekvämt matbord med sex sittplatser och stolar. Det kan sova 2 personer.
Om behov uppstår kan Nkandla Rondawel bifogas Lexi för att rymma totalt fyra personer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nkandla Rondawel

Nkandla är vår presidents avund. Rondawel byggdes inte med skattebetalarnas pengar. Den sover två, men erbjuder inte självhushåll (inget kök). Den har ett nästan utomhusbadrum med dusch, handfat och toalett. Vatten värms upp i en traditionell “åsna” där du måste göra en eld för att värma upp vattnet. Det ger dig känslan av att “jaga din egen mat”. Nkandla kan bifogas Laras eller Lexi om du behöver fler sängar. Den har 2 ¾ sängar, Tebricka, mini kylskåp & värmare.

(OBS: Den är inte tillgänglig som fristående enhet.)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Roodepoort Farm Self-Catering

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor