WeTu Analytics

Ejardini

LUXURY VILLA 1

Lyx har en ny adress. Ellerman House Villa sammanfattar påkostade Capetonian levande, vilket ger gästerna en oöverträffad nivå av integritet och service.

Denna villa med tre våningar är fristående från Ellerman House och har fem rymliga sovrum, ett nöjesområde med däck och pool, en TV-lounge, matsal, studie och fullt utrustat kök. En privat kock och gästfrihet team ingår, som är full användning av spa pool, relaxavdelning och ångbastu.

Vissa Mer
Vissa Mindre

LUXURY VILLA 2

Villan ligger inom gångavstånd från Cliftons stränder och 10 minuter med bil från Camps Bay, V & A Waterfront och stadens centrum. Barn i alla åldrar är välkomna.

Gravity trotsar, ultramoderna arkitektur och hisnande utsikt över Atlanten definierar detta senaste tillägg. Villa Two erbjuder alla fördelar med att vara knuten till ett av de mest exklusiva småhotellen i världen tillsammans med livets ultimata lyx — fullständig sekretess och diskret personlig service skräddarsydd för individen. Designad med kräsna lyxresenären i åtanke, utgör den glamorösa stranden livsstil som Kapstaden har blivit världsberömd.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ejardini

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor