WeTu Analytics

Ejardini

Classic House Room

Mjuka gröna och kola toner pryder denna varma och intima utrymme, dansen en mousserande ljuskrona i en glamorös golv- till tak spegel funktioner.

En blandning av distriktsmönstrade tyger, Buchholz skåp och läderstolar kompletterar detaljerna under vilka denna sköna vistelse en markant modern atmosfär.

Alla rum på Ellerman House har eget badrum, satellit-TV, luftkonditionering, trådlöst internet, golvvärme och gratis minibar. Den genomsnittliga rummets storlek är 30 kvadratmeter (323 kvadratmeter).

Vissa Mer
Vissa Mindre

OCEAN VIEW ROOM

Dessa bijou rum är solfyllda och inbjudande och har vår bästa havsutsikt. Gästerna älskar att smutta på kaffe medan du tittar ut från de stora burspråk vid den spektakulära kusten nedanför.

Snörningar av läder, trä och linne sätter stämningen, medan en elegant TV-konsol och ett iögonfallande sortiment av konst ger karaktär. I närheten finns två bekväma fåtöljer i en mini-lounge.

Rummen i Superior House har eget badrum, satellit-TV, luftkonditionering, trådlöst internet, golvvärme och gratis minibar. Den genomsnittliga rummets storlek är 30 kvadratmeter (323 kvadratfot).

Vissa Mer
Vissa Mindre

DELUXE SPA ROOM

Deluxe Spa-rummen ligger nära Ellerman House Spa och har en sittplats i främre raden till den fridfulla infinitypoolen, som har utsikt över Atlanten.

Dessa charmiga rum har dubbla skjutbara trädörrar som öppnar till en gemensam pool och däck, där gästerna smutta på drinkar och koppla av på solstolar medan du tar i ett smörgåsbord av Capetonian kusten.

Rummen badar i lugn och ro med en blandning av naturliga färger och texturer, varma bokträpaneler och himmelska dofter som driver in från det närliggande spaet. Spa-rummen Deluxe har eget badrum, satellit-TV, luftkonditionering, trådlöst internet, golvvärme och gratis minibar.

Den genomsnittliga rummets storlek är 37 kvadratmeter/398 kvadratfot

Vissa Mer
Vissa Mindre

DELUXE HOUSE ROOM

Dessa rymliga, soldränkta sovrum är ett paradis för resenären och tar en kö från den hisnande havsbakgrunden.

Två uppsättningar dubbeldörrar öppnar upp till en utsökt privat balkong, där ett frodigt sortiment av inhemska sydafrikanska växter bidrar till havets arom. Sightlines lockar gästerna att njuta av soldränkta eftermiddagar, uteservering eller kvällsdrinkar för att mössa dagens äventyr.

En blandning av havsfärger, texturerade ytor och moderna inslag mättar rummen.

Alla rum på Deluxe House har eget badrum, satellit-TV, luftkonditionering, trådlöst internet, golvvärme och gratis minibar. Den genomsnittliga rummets storlek är 44 kvadratmeter (474 kvadratfot).

Vissa Mer
Vissa Mindre

HOUSE SUITES

han Ellerman House Suites är en symbol för elegans och komfort, med stora rum inredda i ett vackert lager av färger, tyger och texturer.

Dramatiska sightlines sätter stämningen från stora vardagsrum med utsikt över en balkong vid havet, nås via franska dörrar. Du kan roa vänner i den eleganta matsalen, koppla av i loungen eller njuta av fantastisk utsikt över Atlanten på den privata balkongen.

I rummen kan du njuta av fina målningar och skulpturer av sydafrikanska konstnärer till den eleganta bravado.

Ellerman House Suites har eget badrum, satellit-TV, luftkonditionering, trådlöst internet, golvvärme och gratis minibar. Den genomsnittliga rummets storlek är 102,5 kvadratmeter (1103 kvadratfot).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ejardini

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor