WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Välutbildade och erfarna rangers och trackers ser till att din safariupplevelse rankas bland de bästa i Afrika.

På Inyati kan du se fram emot fantastiska närbildupplevelser med Afrikas djurliv på varje spelenhet. Se Afrikas mest imponerande djurliv på morgonen och eftermiddag/kvälls spelenheter i öppna fyrhjulsdrivna safarifordon med expertguider och Shangaan trackers.

Spelenheter korsar en yta på 10 000 hektar (24 700 tunnland) och strikta fordonsgränser vid observation säkerställer exklusiviteten i din spelupplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

FISHING

Inyati erbjuder fiske som en extra aktivitet mellan spelkörtider. Fiskeutrustning levereras av Lodge.

Fiske sker i Sand River och vid gångvägen. Gästerna säkerhet är av största vikt, och de är alltid åtföljs av en beväpnad ranger eller tracker.

Det finns över 37 fiskarter i Sand River - de vanligaste är:
Skarp tand Havskatt (Hälling), Moçambique Tlipia (Braxen), Squeakers, Tigerfish, Liten Mun Gulfisk, Mudfisk

Bortsett från den avslappnande aspekten av fisket är det ett härligt sätt att vara ett med busken, lyssna på de olika fågelarterna eller ljudet av flodhästar i fjärran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

BUSH WALKS

Ett måste för alla naturentusiaster är busken promenad. Detta ger gästerna den ultimata, nära den vilda upplevelsen och en chans att fokusera på de mindre buske invånarna inklusive fåglar, insekter och fjärilar.

Man kan upptäcka den intressanta världen av träd, gräs, blommor, geologi och ekologi. Ibland spel kan ses på promenader - inklusive “Big 5”.

Bush promenader äger rum antingen före eller strax efter frukost, beroende på årstid och rådande väderförhållanden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

CELEBRATIONS

Inyati firar speciella tillfällen som födelsedagar, årsdagar eller andra milstolpar och hjälper gärna till att skapa en oförglömlig upplevelse.

All relevant information måste förmedlas till vår reservationsavdelning för att lodge ska kunna förbereda sig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

NETWORK IN NATURE

Inyati har den perfekta konferensplatsen som heter TreeTops på grund av dess inställning i toppen av trädet vid stranden av Sandfloden cirka 3 km från huvudstugan.

Detta är den perfekta anläggningen för att vara värd för intima bröllopsceremonier eller företagskonferenser. TreeTops erbjuder möjlighet till fokuserade möten men ger ändå inställningen för fullständig avkoppling i slutet av dagen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

PHOTOGRAPHY

Inyati är ett paradis för fotografen. Den ständigt föränderliga himlen i gryning och skymning, de snabbt rörliga blixtstormarna på eftermiddagen och myriaden av fascinerande djur, fåglar och insekter håller blivande och professionella fotografer är permanent fängslade.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Inyati Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor