WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

RESTAURANT

Inyatis sittplatser och matplatser är strategiskt belägna för att ge fantastisk utsikt över den fleråriga Sandfloden, vilket säkerställer en kontinuerlig och riklig vattenkälla, särskilt avgörande under de torra vintermånaderna.

För en anmärkningsvärd matupplevelse serveras frukosten på ett rymligt träutsiktsdäck, som erbjuder sina egna unika och imponerande möjligheter att titta på spel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

TRADITIONAL BOMA

Skäm bort dig med utsökt mat och njut av exceptionella viner bredvid en mysig, sprakande eld.

På utvalda nätter, om vädret tillåter, är vi värd för traditionella boma-sammankomster, vilket ger ett oförglömligt sätt att fördjupa dig i en safarikväll under den afrikanska natthimlen.

På Inyati, vi erbjuder stolt ett varierat urval av premium sydafrikanska viner som kommer från uppskattade vingårdar och gårdar i Kapregionen, vilket garanterar en anmärkningsvärd vinupplevelse för våra gäster.

Vissa Mer
Vissa Mindre

BUSH DINING

Bush-middagar under den afrikanska natthimlen är en älskad tradition bland Inyati-gäster.

Inyati är också stolt över att presentera ett urval av exceptionella sydafrikanska viner, noggrant utformade av kända vingårdar och gods i Kapregionen, vilket bidrar till den övergripande glädjen av din matupplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

SUNDOWNERS

När dagsljuset går in i skymningen är det dags för en långvarig safaritradition: sundowner!
En sundowner är helt enkelt en drink som tas vid solnedgången. 🥂

#inyatisafari #inyatimoments #safaridreaming #safariexperience #safariquest #goldensunset #nofilterneeded #naturesbeauty

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Inyati Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor