WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Inyatis expertmästare navigerar specialdesignade safarifordon med privilegiet att komma åt terrängen, vilket säkerställer att gästerna njuter av exklusiva och intima möten med vilda djur.

Sabi Sand Nature Reserve har en rik koncentration av vilda djur och fungerar som livsmiljö för den ikoniska Big 5, inklusive elefanter, lejon, noshörningar, leoparder och bufflar.

Geparder, giraffer, zebror, vilda hundar och ett varierat utbud av antiloper och andra arter kan observeras fritt ströva inom deras territorier. Inyati är globalt erkänt som en av de främsta destinationerna för nära möten med den svårfångade leoparden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

FISHING

Inyati Game Lodge ger möjlighet till fiske som en extra aktivitet att njuta av under intervallen mellan viltkörningar. Vi levererar all nödvändig fiskeutrustning för våra gäster.

Fisket äger rum i den lugna miljön vid Sandfloden och vid gångvägen. Att säkerställa våra gästers säkerhet är vår högsta prioritet, och de åtföljs alltid av en utbildad och beväpnad ranger eller tracker under sina fiskeutflykter.

Sandfloden har ett imponerande utbud av fiskarter, med över 37 olika typer som bor i dess vatten. Bland de vanligaste arterna är Sharp-tooth Havskatt (Barbel), Moçambique Tilapia (Bream), Squeakers, Tigerfish, Smallmouth Yellowfish och Mudfish.

Förutom den rena avkopplingen av fiske, erbjuder det ett fantastiskt sätt att fördjupa sig i den naturliga omgivningen. När du kastar din linje kan du lyssna på det melodiska kvittrandet av olika fågelarter eller flodhästarnas avlägsna rop, som verkligen ansluter till busken på ett lugnt och fridfullt sätt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

BUSH WALKS

En bestämd höjdpunkt för naturentusiaster är buskvandringsupplevelsen som erbjuds på Inyati Game Lodge. Denna möjlighet gör det möjligt för gästerna att fördjupa sig i vildmarken, vilket ger ett nära möte med de mindre invånarna i busken, som fåglar, insekter och fjärilar.

Under dessa promenader kan deltagarna utforska den fascinerande världen av träd, gräs, blommor, geologi och ekologi och få en djupare förståelse för ekosystemet. Ibland kan lyckliga vandrare upptäcka några ikoniska ”Big 5" -viltdjur.

Bushpromenader sker vanligtvis före eller strax efter frukost, beroende på säsong och rådande väderförhållanden. Detta unika äventyr gör det möjligt för gästerna att ansluta intimt till den naturliga miljön och dess otaliga underverk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

CELEBRATIONS

Inyati Game Lodge tar stort nöje att hjälpa gästerna att fira speciella tillfällen som födelsedagar, årsdagar, eller andra viktiga milstolpar. Vi är engagerade i att skapa minnesvärda och extraordinära upplevelser för våra besökare.

För att säkerställa att din fest är allt du önskar är det viktigt att ge alla relevanta detaljer till vår bokningsavdelning. Detta gör att lodgen kan göra nödvändiga förberedelser och arrangemang, se till att ditt speciella tillfälle verkligen blir oförglömligt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

PHOTOGRAPHY

Inyati är en sann fristad för fotografer. Dess ständigt föränderliga himmel under gryning och skymning, de dramatiska åskstormarna som sveper igenom på eftermiddagen, och det mångsidiga utbudet av fängslande djur, fåglar, och insekter säkerställer att blivande och professionella fotografer förblir oändligt fascinerade av fotografiska möjligheter här.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Inyati Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor