WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Scenic/ Photography Flights - One Hour / 45 minutes / 30 minutes

Våra natursköna och fotograferade flygningar är en inte att missa chansen. Stunderna efter avresan kommer du att njuta av den hisnande utsikten som bara ses från en helikopter. Upplev de kristallklara vattenkanalerna som slingrar sig fram genom laguner, medan du reser djupt in i de frodiga gröna flodslätterna för att utforska det rikliga djurlivet i Okavango regionen.

Vi tar av dörrarna för en ännu bättre fotografisk upplevelse medan vi flyger över några av de mest avlägsna, obebodda och vilda områdena i Okavango Delta. Natursköna flygningar utförs när som helst på dagen, med angelägna fotografer brukar föredra tidigt på morgonen eller sen eftermiddag. Medan vissa gäster föredrar att flyga under siestaperioden för att inte missa andra lägeraktiviteter.

Flygningar på 1 timme, 45 minuter och 30 minuter erbjuds.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Helicopter Transfers

För dem som vill hoppa över den långa vägen till din nästa destination, då en privat helikopteröverföring kommer att vara är rätt upp i din gränd.

En helikopteröverföring är ett mer exklusivt alternativ och en chans att göra dina överföringar till en oförglömlig höjdpunkt i din safariupplevelse. Flygningen är smidig, snabb och har den extra bonusen att kunna landa nästan var som helst.

Helikopter Horizons erbjuder privat helikoptertransfer från Maun till alla läger och stugor runt Okavango, samt transfereringar mellan läger.

För gruppöverföringar använder vi flera helikoptrar som avgår och anländer tillsammans för att inte dela upp grupper. Detta ger ofta ännu mer spänning till resan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Helicopter Safaris

Helikopter Horizons helikoptersafari är en exklusiv och personlig safari runt Okavango Delta, med hjälp av en helikopter som det primära transportsättet. Helikoptrar har den unika fördelen att kunna landa praktiskt taget var som helst, vilket gör även några av de mest avlägsna och obebodda områdena tillgängliga. Våra helikoptersafari är mycket anpassningsbara och kan planeras utifrån dina behov och önskemål.

Tillgängliga helikoptersafari inkluderar:

Double Okavango Delta - Även om det kan gå med ett namn, Okavango Delta, är det knappast en plats, det finns flera platser att utforska i regionen. Om du utforskar Okavango Delta lite mer än de vanliga stoppen är ditt uppdrag, samtidigt som du håller din restid och kostnader låga, så är en Double Okavango Delta turné ett utmärkt alternativ. Du kan stanna över i olika “land” och “vatten” läger, vilket ger möjlighet att se de olika landskapen och djurlivet.

Norra Botswana & Victoria Falls - Dragningen att gå bortom Deltat är en kraft svår att motstå. Så, spänn in och låt oss gå norrut bortom vattnet till de större Choberegionerna Selinda, Linyanti och Kwando. Hem för en massiv befolkning av elefant, perenna floder och vidsträckta öppna skogar, är detta område en stark kontrast till vattenvildmarken i Delta. Vi kommer sedan att gå lite längre, bortom Botswanas gränser, för ett stopp vid de mäktiga Victoria Falls.

Okavango Delta & Kalahari - I motsats till sin grönskande granne utgör Kalahari större delen av Botswanas landområde och spelar säsongsvärd för en mångfald arter. Det är också San folkets förfäders hem. Ett besök i dessa delar, tillsammans med Okavango Delta, kommer att skapa en holistisk förståelse för detta magnifika land.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Filming and Photography

Helikopter Horizons ger en plattform för specialiserad flygfotografering och filmning. Vi har arbetat med flera internationella filmteam. Okavango Delta är ett unikt ekosystem som är en av de största destinationerna för att titta på vilda djur och erbjuder oändliga fotograferingsmöjligheter för bra bilder.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Exclusive Champagne Stops

För en ännu mer oförglömlig upplevelse kan du lägga till ett champagnestopp på alla flygningar med Helikopter Horizons.

Vi landar på en avlägsen plats i några minuter för att njuta av lite fransk champagne.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Authentic Village Experience

För den som söker en kulturell upplevelse i Botswana, gör vi några av de mest avlägsna byarna i Okavango Delta tillgängliga. Utflykten, som varar cirka två timmar, börjar med att gästerna plockas upp från deras läger för en naturskön flygning till byn som vi har blivit inbjudna till. Turnén leds av en lokal guide som förklarar aspekter av bylivet som arkitektur, religiösa övertygelser, jakt och fiske. Det finns också möjlighet att träffa lokala hantverkare.

Detta är också en utmärkt fotografisk upplevelse både ur kulturella aspekter men också för den angelägna fågel- och landskapsfotografen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Half Day Trip to UNESCO World Heritage Site Tsodilo Hills

Helikopter Horizons är stolta över att erbjuda en halvdagsupplevelse för att utforska de förhistoriska klipporna i Tsodilo, som kommer ut ur de omgivande Kalahari Desert slätterna i den avlägsna nordvästra delen av landet. Denna steniga utskörd, stigande 1 400 meter är Botswanas högsta punkt, och sällan besökt.

Det finns bevis på mänsklig aktivitet här som går så långt tillbaka som 100 000 år. En helig plats för det inhemska San folket som tror att dessa stenar ger positiv energi. Här hittar du också en av de högsta koncentrationerna av gammal rockkonst på jorden, de förhistoriska klipporna är vackert inredda med bland annat noshörningar, eland och elefanter målade i rött.

Som vår gäst kommer du att ha en oförglömlig flygning i en helikopter över Okavango Delta, på Tsodilo vi kommer att åtföljas av en ödmjuk och ständigt leende San guide, som kommer att förklara den fascinerande konstverk, presentera en gammal historia om detta land få turister att uppleva. Det finns massor av spår, en av dem leder till platsen där San förfäder trodde att deras skapare sänkte alla varelser från himlen, första människor, sedan djur som hjälper dem att överleva.

Detta är en upplevelse som kommer att röra själen och fylla dig med livslånga minnen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Helicopter Horizons

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor