WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Doors Off Scenic Flights

Ögonblick efter att du lämnat Maun eller Camp kommer du att njuta av den fantastiska utsikten som bara ses från en helikopter.

Upplev de kristallklara vattenkanalerna som slingrar sig igenom laguner, resa djupt in i de frodiga gröna översvämningsslätterna och utforska några av de många djurarterna i Okavango-regionen. Detta är en möjlighet en gång i livet som inte får missas.

Vi tar bort dörrarna från helikoptern för en ännu bättre fotografisk upplevelse när vi flyger över några av de mest avlägsna, obebodda och vilda områdena i Okavango Delta. Natursköna flygningar genomförs när som helst på dygnet, med ivriga fotografer som vanligtvis föredrar tidigt på morgonen eller sent på eftermiddagen. Medan vissa gäster föredrar att flyga under siesta-perioden för att inte missa andra lägeraktiviteter.

En timme, 45 minut och 30 minuters flygningar finns tillgängliga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Camp & Lodge Transfers

”Privata resor genom deltaet”

Helikopteröverföringar är direkta och privata och drivs på djurlivets visningshöjd för potentiella observationer under hela flygningen.

Gästerna har headset för ständig kommunikation med våra mycket kunniga piloter för att se till att du har en guidad upplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Filming and Photography

Helikopter Horizons tillhandahåller en plattform för specialiserad flygfotografering och filmning. Vi har arbetat med flera internationella och lokala filmbesättningar inklusive National Geographic, NHFU, Disney, BBC och CNN. Okavango Delta är ett unikt ekosystem som är en av de största destinationerna för vilda djur, erbjuder oändliga foto- och filmmöjligheter för fantastiska bilder. Helikopter Horizons har tillgång till plattformar som gör det lättare att få de fantastiska bilderna. Helikoptern erbjuder ett unikt perspektiv och ofta en diskret och flytande metod för att få de fantastiska bilderna.

Oavsett om du är en professionell eller en ivrig amatörfotograf som gör din hobby perfekt, detta är en upplevelse av hinklista för att fånga det perfekta skottet av Okavango Delta ur ett mycket unikt perspektiv. Din kunniga pilot erbjuder en guidad upplevelse och ser till att varje vista och observation är perfekt inställd för bästa skott. De kommer att hitta och lyfta fram terrängens största skatter genom den helt obegränsade utsikten som garanteras genom att ta bort dörrarna. Med många av Deltas mest avlägsna områden som inte kan nås på något annat sätt, ett flygperspektiv är det perfekta sättet att titta på det stora deltaet och dess slingrande labyrint av kristallklara kanaler. Första och sista ljuset, känt som de gyllene timmarna, erbjuder de bästa ljusförhållandena för att fånga det perfekta fotografiet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Helicopter Safaris

Helikopter Horizons är det perfekta komplementet till alla Botswana Safari-resplaner. Vi verkar i hela Botswana från säsongens flodslätter och de permanenta lagunerna i Okavango-deltaet, utsläppen i Linyanti-regionen, slätterna i Kalahari Game Reserve och saltpannorna i Makgadikgadi.

En helikopterhorisontssafari är ett exklusivt och personligt sätt att uppleva det bästa av Botswana. Vårt pilotteam är mycket erfarna och mycket passionerade för att dela sin kärlek till regionen med varje gäst ombord.

En komplett safari-resväg inkluderar privata överföringar direkt till dina önskade stugor i hjärtat av de mest avlägsna områdena i Botswana. Natursköna flygningar genom hela din resplan gör att helikoptern kan vägleda dig genom de mest obebodda områdena, endast tillgänglig med helikopter och manövrerade dörrar, garanterar obegränsad utsikt och den perfekta miljön för fotografering ur ett helt unikt perspektiv.

Din personliga helikoptersafari garanterar att du lämnar Botswana alltid vill återvända.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tsodilo Hills Experience

Fyra steniga kullar, inklusive Botswanas högsta punkt, jut slående ut ur de omgivande Kalahari-ökenslätterna för att bilda Tsodilo, en UNESCO: s världsarvslista i det avlägsna nordvästra landet; ett definitivt måste- se för dem som söker mer än vilda djur från sin tid i Botswana. Över 4 500 stenmålningar, några med anor från uppskattningsvis 26 000 år, pryder marshmallow-färgade kvartsitstenar. Kullarna är heliga för San som utnyttjade grottorna och våren här fram till slutet av 1900-talet, medan det finns bevis på mänsklig aktivitet här som går tillbaka cirka 100 000 år tillbaka.

Att anlända med helikopter sparar en lång bilresa från Maun, så att Tsodilo kan bli en fantastisk halvdagstur, ger gästerna tid att fullt ut uppskatta kullarnas betydelse från luften, och njut av spelvisningen på flygningarna till och från Delta eller Linyanti.

Gästerna åtföljs av en anspråkslös och ständigt leende San guide som kommer att förklara det fascinerande konstverket, presenterar en sida till Botswana få turister får uppleva. Vandringen kan vara krävande, men kullarna har en lockelse som är svår att beskriva; kanske har de ett drag som tilltalar något inom oss alla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Elephant Havens Experience

Elephant Havens är en ideell organisation som arbetar på marken i Botswana för att skydda och bevara den afrikanska elefanten. Barnhemmet räddar och handbär föräldralösa och övergivna elefanter, med målet att så småningom släppa dem tillbaka i naturen tillsammans med andra elefanter. Organisationen arbetar utöver med samhällen för att minska konflikten mellan bybor och elefanter. Genom utbildning hoppas Elephant Havens kunna skapa en förståelse för vikten av bevarande och livsmiljöskydd i kommande generationer.

Helicopter Horizons mål är att stödja Elephant Havens på ett hållbart sätt, icke-undvikande och etiskt sätt. Som flygspecialister inom turistnäringen, vårt mål är att erbjuda kunderna den fritid de förväntar sig av sin safariupplevelse men att också hjälpa till att stödja miljöinitiativet för att skydda lokala arter genom bevarandeinsatser. Hjälpa avlägsna fristäder och djurrehabiliteringscentra, genom att använda turism som en plattform för att utbilda resenärer om vikten av att sätta varje djurs skydd först.

Vår verksamhet omfattar idén att vårda en intim relation mellan resenärer och vilda djur på ett sätt som varje djur respekteras.

I en ideal värld skulle det inte finnas några djur i fångenskap, Helikopter Horizons är mycket glada över att stödja en äkta bevarandeorganisation som huvudmål är rehabilitering och det totala intresset för djurskydd.

Ett besök i Elephant Havens with Helicopter Horizons inkluderar returhelikopteröverföringar, interaktion med föräldralösa elefanter, guidad av informerade och kunniga hanterare, och en donation till organisationen. Gästerna är mer än välkomna att donera ytterligare personligen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Conservation & Co-Existence Cultural Experience

Denna upplevelse är den perfekta komplimangen för alla besökare i Botswana som är intresserade av bevarande och kultur. Upplevelsen kombinerar ett besök på två samexistensprojekt i samhället som ligger i en av de mest avlägsna delarna av Okavango-deltaet.

Det första stoppet kommer att visa upp arbetet i CLAWS (Communities Living Among Wildlife Sustainably). Human & Wildlife konflikt är ett dagligt bekymmer för många människor som bor i de avlägsna byarna i Okavango Delta. Jordbrukare förlorar ofta boskap till rovdjur som lejon. Ett vallningsprogram inrättades av CLAWS och drivs av samhället för att minska köttätande konflikter och gynna djurägare med veterinärhjälp och förbättrade landområden. Erfarenheten inkluderar ett samtal med projektets huvudherdsman och en guidad tur i bomorna som används för att begränsa och skydda nötkreatur.

Vid ankomsten till vårt andra projekt, gästerna kommer att tas med på en två och en halv timmes turné med turnégruppen ”Life With Elephants” i den traditionella Hambukushu-byn Eretsha. Turgruppen inrättades av bevarande NGO, Ecoexist i ett försök att öka fördelarna med att komma tillbaka till samhällen som samexisterar med elefanter. Gästerna guidas på en rundtur i byn för att uppleva alla aspekter av bylivet, inklusive att besöka den lokala skolan och ett typiskt bondehushåll. Efter turnén, de dagliga utmaningarna med att leva bland elefanter förklaras av byäldste, följt av traditionell sång och dans. Denna unika upplevelse erbjuder en sällsynt inblick i avlägset byliv i denna del av Botswana, samtidigt som man visar hur människor strävar efter att dela utrymme och resurser med elefanter. Ecoexist underlättar och stöder nya elefant-tema företag som denna som en del av sin strategi för att främja samexistens mellan människor och elefanter.

Dessa avlägsna projekt är tillgängliga med helikopter samtidigt som de visar några av de mest pittoreska scenerna i panhandle enroute. Tillsammans är vi stolta över att erbjuda en integrerad, hållbar och människodriven strategi för att stärka samhällen i norra Botswana. Genom att boka denna erfarenhet kan båda projekten fortsätta stödja en så viktig fråga för både bybor och vilda djur i Botswana.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Champagne Experience

Ett champagnestopp är möjligt på alla natursköna flygningar, din pilot hittar en öde palmö halvvägs genom flygningen. En gång på marken, champagne dyker upp för gästerna att njuta av när de njuter av utsikten från marken tillsammans med ytterligare information om deltaet från den engagerande piloten, en oförglömlig upplevelse mitt i flygningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Makgadikgadi Pans Experience

En av de största saltpannorna i världen erbjuder detta dramatiska landskap otroliga scener över de oändliga horisonterna. Från ungefär januari till april kan tiotusentals gnuer och zebra upptäckas under deras årliga migration.

Makgadikgadi är hem till den berömda ön Kubu, en granitklippning av sten som skjuter ut ur saltpannorna. Kubu Island är en kulturell ikon i arvet från folket i Botswana. Webbplatsen är genomsyrad av atmosfär av ceremonier och ritualer för förflutna år. Kubu stenar och baobabs ser ut över de stora saltlägenheterna som sträcker sig så långt ögat kan se.

Efter regnet kan vattnet hoppa upp mot stranden av Kubu Island och sprida sig över hela Sua Pan, hem till enorma flockar av flamingos. Från luften rör sig och fladdrar den rosa mattan av flamingos när fåglarna ständigt söker efter det salta vattnet efter mat. En naturskön över flamingos i Sua Pan är verkligen ett skådespel att bevittna.

Säsongen för flamingos är januari till juni och är beroende av djurvanor som inte kan garanteras.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Helicopter Horizons

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor