WeTu Analytics

Tau Game Lodge

På södra Afrikas norra gräns ligger ett vackert område som kallas Groot Marico och det är i denna spektakulära miljö, i den malaria-fria Madikwe Game Reserve, som privatägda Tau Game Lodge ligger.

Madikwe Game Reserve är för närvarande landets fjärde största spelreserv, bestående av 75 000 hektar, och ligger i nordvästra provinsen, har spelvisning året runt. Det är en av de få reserver där man kan se ett brett utbud av fauna.

Avelsbesättningar av elefant, vit och svart noshörning, lejon, gepard, Spotted and Brown Hyena, Buffalo, Leopard, Zebra och den utrotningshotade vilda hunden, olika antiloper arter, Giraff, struts och Warthog, tillsammans med en rad små däggdjur, hör till de magnifika djur som strövar omkring i reserven. Madikwe är också hem för en fågelpopulation på över 250 olika arter.

Tau Game Lodge byggdes 1995 och har utsikt över ett naturligt vattenhål, som lockar en mängd olika spel, liksom den mångsidiga vegetationen som trivs i den bördiga matjorden. Lodge har sedan dess moderniseras och erbjuder komfort och lyx, samtidigt som du har en buske känsla till det.

Trettio lyxiga stugor är utspridda i U-formation på vardera sidan av lodge, erbjuder utmärkt utsikt över djur som närmar sig vattenhålet från den motsatta stranden. Stugorna har 5 stjärnor och är utrustade med både luftkonditionering och takfläktar, minibar, värdeskåp, te- och kaffekokare, eget badrum med utomhusdusch, och alla har sitt eget privata däck, så att man kan uppleva busken i avskildhet.

Familjer med barn är välkomna på Tau Game Lodge.

Även om barn under 6 år inte får ansluta sig till vuxna på vanliga spelenheter erbjuds en kortare kiddies safari på cirka en timme och programmet Tau Cubz Club är på plats för deras underhållning.

20 Standard chalets rymmer 2 vuxna som delar, medan de rymligare “Deluxe chalets”, med bekväma sittgrupper, rymmer föräldrar och barn som vill dela samma rum.

Skjutdörrarna ger spektakulär utsikt över den hisnande vackra lugnet i de robusta omgivningarna i skiftande bushveld

Det toppmoderna kongresscentret, som ligger på gångavstånd från lodge, har plats för upp till 150 delegater och är utrustad med högkvalitativ utrustning, som erbjuder den perfekta konferensplatsen.

Tau Spa Oasis är en lugn fristad som speglar Afrikas själ med sina naturliga omgivningar som förbättrar din upplevelse. Skäm bort dina sinnen i en unik blandning av terapier som utformats för att fylla på och lugna kropp, sinne och själ.

Tau-stiftelsen inrättades med sikte på att finansiera samhällsutveckling och levererar påtagliga resultat. Gäster som besöker lodge erbjuds möjligheten att besöka den lokala byn Supingstad med vår samhällsofficer.

För att ge våra besökare möjlighet att plantera skyddade trädarter och lära sig lite om de träd de planterar och därigenom spela en aktiv roll i bevarandet startade våra rangers Tau Tree Fund.

Tau strävar efter att ge tillbaka till samhället och miljön i alla aspekter av vår verksamhet, alltid med tanke på framgången för alla inblandade i de projekt som Tau stöder.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Tau Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor