WeTu Analytics

Wilderness Camp

Game Drives

Våra enheter utförs vanligtvis tidigt på morgonen, sen eftermiddag eller på kvällen eftersom dessa är de coolaste tiderna på dagen då de flesta djur är mer aktiva. Under spelkörningen kommer våra kunniga Maasaiguider att introducera dig till livet i savannen och dela med sig av sin oändliga kunskap om Afrikas djurliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safaris

Gå över savannen med Maasai som har gjort det i generationer. Lär dig Maasais grundläggande överlevnadsförmåga. Spåra och identifiera djurens fotavtryck och dynga när du följer den väg som elefanter, vilddjur och lejon tar. Lyssna på Savannahs hemligheter och låt de milda vindarna uppmana dig framåt. Upplev vildmarken till fots och kom nära naturen när du går på de stora Masai Mara slätterna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Dining

Bush dining är en minnesvärd aktivitet värd att uppleva under ditt safariäventyr, och möjligheten att äta är en noggrann övervägning. När en plats är belägen serverar vår personal noggrant nylagad gourmetmat tillagad av chefskock med färska lokala råvaror med internationella influenser tillsammans med fina viner. För att göra det till en oförglömlig afrikansk matupplevelse sjunger och dansar en grupp lokala Maasai-män och kvinnor som ger bakgrundsunderhållning som blandar sig med ljudet av den otämjda busken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset Sundowner

Precis som du slutar din eftermiddagsspel enhet, kommer din guide att ställa upp för en sundowner drink. Njut av ett urval av drycker, cocktails och läckra bitande vanligtvis serveras mot den oförglömliga bakgrunden av den afrikanska solnedgången. De flesta sundowner fläckar erbjuder också fantastiska möjligheter för en fotografisk session.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor