WeTu Analytics

Inkaterra La Casona

Plaza Suite

(2 rum)

Återupplev Cuscos unika mestizo storhet, inspirationen till ombyggnaden, som upprätthåller ursprungliga väggmålningar blandade med påkostade moderna bekvämligheter i Plaza Suites, med utsikt över det pittoreska Plaza Nazarenas.

Plaza Suites är inredda med antingen king size-säng eller 2 enkelsängar, 100% pima bomullslakan, 4 allergivänliga kuddar, duntäcke, en matplats för 2 gäster med en öppen spis i sten. Dessa exklusiva sviter har ett stort badrum i marmor med två handfat, badkar, dusch och separat toalett, speciella handgjorda badprodukter från Inkaterra, frodiga handdukar och dubbla garderob.

För maximal komfort är sviterna utrustade med termostat kontrollerade golvvärme, gratis Wi-Fi internet, platt-TV med kabel, DVD, iPod-högtalare, minibar, värdeskåp och trådlös telefon.

Likaså är sviterna fullt service med VIP-behandling, städning service tre gånger dagligen och personligt välkomnande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Balcon Suite

(5 rum)

Balcón Suites är snyggt inredda med de mest utsökta bekvämligheterna och har antingen king size-säng eller 2 enkelsängar och 100% pima bomull med 4 allergivänliga kuddar, duntäcke, en matplats för 2 gäster med egen öppen spis i sten.

Det stora badrummet i marmor är utrustat med två handfat, badkar, dusch och separat toalett, speciella Inkaterra handgjorda toalettartiklar, frodiga handdukar och dubbla garderob. För maximal komfort är sviterna utrustade med termostat kontrollerade golvvärme, gratis Wi-Fi internet, platt-TV med kabel, DVD, I Pod högtalare, minibar, värdeskåp och trådlös telefon.

Dessutom är sviterna fullt service med VIP-behandling, städning service tre gånger dagligen och personligt välkomnande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Patio Suite

(4 rum)

Patio Suites har utsikt över Inkaterra La Casonas centrala innergård. Här kan du njuta av både tid och tradition.

Patio Suites är inredda med antingen king size-säng eller 2 enkelsängar och 100% pima bomull med 4 allergivänliga kuddar, duntäcke, en matplats för 2 gäster med egen öppen spis i sten. Det stora badrummet i marmor är utrustat med två handfat, badkar, dusch och separat toalett, speciella Inkaterra handgjorda toalettartiklar, frodiga handdukar och dubbla garderob.

För maximal komfort är sviterna utrustade med termostat kontrollerade golvvärme, gratis Wi-Fi internet, platt-TV med kabel, DVD, I Pod högtalare, minibar, värdeskåp och trådlös telefon. Dessutom är sviterna fullt service med VIP-behandling, städning service tre gånger dagligen och personligt välkomnande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Inkaterra La Casona

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor