WeTu Analytics

Saruni Eagle View

Walking Safari

Gå över savannen med Maasai som har gjort det i generationer. Lär dig Maasais grundläggande överlevnadsförmåga. Spåra och identifiera djurens fotavtryck och dynga när du följer den väg som elefanter, vilddjur och lejon tar. Lyssna på Savannahs hemligheter och låt de milda vindarna uppmana dig framåt. Upplev vildmarken till fots och kom nära naturen när du går på de stora Masai Mara slätterna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Våra spelenheter utförs vanligtvis tidigt på morgonen, sen eftermiddag eller på kvällen eftersom dessa är de coolaste tiderna på dagen när de flesta djur är mer aktiva. Under din spelkörning kommer våra kunniga Maasai-guider att introducera dig till livet i savannen och dela med sig av sin oändliga kunskap om Afrikas djurliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Dining

En buske middagsupplevelse är ganska spännande, vare sig vid flodens kant där flodhästarna grymtar eller på slätterna med obegränsad utsikt över det stora spelet. Vår personal serverar noggrant gästerna nylagad gourmetmat som chefskocken förbereder med färska lokala råvaror med internationella influenser och fina viner. För att göra det till en oförglömlig afrikansk middagsupplevelse, en grupp lokala Maasai-män och kvinnor sjunger och dansar och ger bakgrundsunderhållning som smälter in i ljudet från den otämda busken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset Sundowner

Precis som du slutar din eftermiddagsspel enhet, kommer din guide att ställa upp för en sundowner drink. Njut av ett urval av drycker, cocktails och läckra bitande vanligtvis serveras mot den oförglömliga bakgrunden av den afrikanska solnedgången. De flesta sundowner fläckar erbjuder också fantastiska möjligheter för en fotografisk session.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Saruni Eagle View

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor