WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Beläget i det magnifika Madikwe Game Reserve i Sydafrikas nordvästra provins, Jaci's Lodges erbjuder gästerna det perfekta resmålet för oöverträffad spelvisning, unika alternativ för lyxboende, enastående service och skräddarsydda safariaktiviteter.

Jaci och Jan van Heteren är grundarna och ägarchefsparet bakom Jaci"s Lodges. En dynamisk duo, de har spenderat över 30 år arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla sin dröm om ett djurliv och safariupplevelse som överträffar gästernas förväntningar.

Jaci's Lodges är ett sant bevis på van Heterens inblick i parens behov, grupper och familjer som letar efter en äkta, exklusiv safariresa utan nycklar, inga bekymmer, enastående mat och lyxiga bekvämligheter...

Dessutom, de är passionerat engagerade i att stärka och upplyfta individerna som gör The Jaci"s Experience så speciell. Jaci's Lodges drivs av ett team av 50 människor, varav de flesta bor i lokalsamhället. Varje person som arbetar på lodgen bidrar till den dagliga driften, förvaltning, underhåll och service som har gjort Jaci's Lodges kända genom åren.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor