WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Suite

(1 enhet / villa)

Safari Suite ligger inbäddat bland en blomstrande Tamboti-lund och är idealisk för större familjer eller grupper. Det specialbyggda däcket har en central eldstad och rymlig sittgrupp som leder till en delvis täckt starpod och privat pool, alla med utsikt över Marico-floden. Safari Suite gäster har en privat spel visning fordon och guide.

Safari-sviten är inredd i ljusa, djärva färger och afrikansk textur. För upp till åtta gäster (helst fyra vuxna och fyra barn) är det perfekta safari-gömstället för större familjer eller grupper som reser tillsammans.

Det stora sovrummet och angränsande rum delar en utomhusdusch och badrum med öppen planlösning med magnifik utsikt över busken. Tvärs över passagen, är en lounge med angränsande rum, och ett loft på övervåningen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Jaci's Lodges Nare Suite

(1 enhet / villa)

Denna familj och gruppvänliga buske reträtt heter ”Nare”, som betyder ”Buffalo” i Tswana, eftersom platsen ofta besökte en jätte buffeltjur under dess konstruktion. Sviten har en privat pool och utsiktsdäck med utsikt över ett vattenhål, samt ett privat spel visning fordon och guide.

Nare Suite, som rymmer upp till sex personer (fyra vuxna och två barn), är perfekt för familjer eller grupper som reser tillsammans. Sviten har ett master- och gästsovrum, ett badrum med öppen planlösning med ett generöst stenbad och utomhusdusch, pool och ett loft på övervåningen - perfekt för barn att sträcka ut och koppla av i.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor