WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Lodge Safari Suite

Jaci's Safari Lodge erbjuder en uppfriskande, autentiskt safariutrymme där du kan varva ner. Här, gästerna kan uppleva några av Afrikas mest imponerande djurliv från vår eklektiska, jordnära bushveld fristad.

Safari Suite är idealisk för större familjer eller grupper (helst fyra vuxna och fyra barn) Det expansiva specialbyggda däcket har en central eldstad och rymlig sittgrupp, som leder till en delvis täckt starpod och privat pool, omgiven av majestätiska Tambotiträd och med utsikt över den berömda Marico-floden.

Den avskilda Safari-sviten är bekvämt inredd i ljusa, djärva färger, livliga texturer, toner och anpassade finish. Med ditt eget spelfordon och fältguide, Jacis berömda uteserveringar och Safari Suite hemifrån som din privata bushveld-bas, det är helt enkelt det perfekta, safari-gömställe med exklusiv användning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Safari Lodge Nare Suite

Den nybyggda Nare Suite kombinerar noggrant modern design med en miljövänlig bushveld-estetik, och är en idyllisk, privat safariparadis för familjer och grupper. Sviten har nyligen byggts om mästerligt och rymmer nu lyxigt upp till 6 gäster på exklusiv användning.

Nare Suite ligger inbäddat obefläckat i sitt lugna, naturliga omgivningar, beläget bara ett stenkast från sitt eget aktiva vattenhål, ger oändliga möjligheter att se en mängd vilda djur som passerar genom området.

Med ditt eget spelfordon och fältguide, Jacis berömda uteserveringar och den imponerande rymliga Nare Suite som din privata safaribas, alla medlemmar i din grupp är säkra på att få ut det mesta av sitt Madikwe-äventyr.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor