WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

Jacis Safari Lodges tältsviter är inredda i livfulla färger och afrikanska texturer.

Varje svit är hem för ett stort mosaikbad (stort nog för två att dela), en privat utomhusdusch och en upphängd visning däck för att titta på vårtor rulla i leran eller träd ekorrar som dartar genom lövverket.

Lodges sex rymliga tältsviter släpper in utsidan med halmtak, låga stenväggar och kanfas paneler, vilket ger en exklusiv afrikansk safariupplevelse.

Sviterna är utrustade med golvvärme för att säkerställa att du är bekväm under de kalla vintermånaderna, och luftkonditionering och en takfläkt för att hålla dig sval under solbrända sommardagar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Jaci Safari Lodge -Starbed Suite

De två nya Starbed Suites är en symbol för privat romantisk safari boende. Dessa lyxiga sviter ligger på två nivåer och är idealiska för smekmånad och speciella tillfällen.

Slående färgsprakningar, autentiska inredningsdetaljer, djärva möbler och lyxiga ytbehandlingar speglar stil, klass och sofistikering med Jacis bushveld twist.

Varje svit har ett urval av sovande inomhus eller under afrikansk himmel och har 2 king size-sängar (en på taket under stjärnorna), utomhusduschar och badrum inomhus, samt loungeområden, en privat safaribar och visningsdäck.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor