WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

(6 rum)

Med halmtak, låga stenmurar, privata utomhusduschar och visningsdäck, canvasupprullningspaneler och stora handmosaikade bad, de rymliga tented sviterna släpper sömlöst in utomhus.

De sex sviterna i safari-tältstil är inredda i livliga färger och afrikansk texturer, och har luftkonditionering och takfläktar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Jaci's Safari Lodge Starbed Suite

(2 rum)

De två Starbed Suites är symbolen för privata, exklusivt romantiskt safariboende. Dessa lyxiga sviter ligger över två nivåer och är idealiska för smekmånad och speciella tillfällen. Med ett urval av att sova inomhus eller under afrikansk himmel, varje svit har två king size-sängar, utomhusduschar och inomhusbadrum, samt loungeområden, en safaribar och utsiktsdäck.

Slående färgutbrott, autentiska inredningsdetaljer, djärva möbler och skräddarsydda ytor återspeglar stil, klass och sofistikering med en sedvanlig Jacis bushveld twist.

Bushveld-romantik personifierad... Dessa två sviter är inredda med färgsprängningar och skräddarsydda ytor, med takförlängningar som ger gästerna den unika möjligheten att sova under en filt av afrikanska stjärnor, helt nedsänkt i lugnet och lugnet i bushveld.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor