WeTu Analytics

Chundu Island

Kanske är Chundus bästa tillgång dess läge. Chundu Island ligger i hjärtat av Zambezi National Park, bara 21 km från Zimbabwes majestätiska Victoria Falls. Ön är utmärkt placerad vid floden Zambezi och endast tillgänglig med båt. Härifrån kan gästerna uppleva Afrika i sitt renaste tillstånd. Det är lugnt, fridfullt och vackert, men samtidigt har gästerna möjlighet att uppleva det bästa Zimbabwe har att erbjuda. Fred och lugn med möjligheter till spänningssökande och äventyr.

Efter liv och rörelse i Vic Falls, en stad som vänder sig till både adrenalinjunkierna och de nyfikna, njut av ett utsökt kylt öliv. Chundu Island är en exklusiv lodge med ensam tillgång till den vackra 1,4 km långa ön på den mäktiga Zambezi-floden. Lodgen är byggd i skuggan av magnifika flodträd som blandas med naturen och erbjuder rymliga rum med bred utsikt över floden in i Zambezi National Park eller flodens stränder på den zambiska sidan.

Från Chundu Island finns det mycket att göra både på vattnet och på land: Härliga solnedgångskryssningar med snacks och cocktails, den kontrasterande spänningen och lugnet med paddling på floden, roligt fiske, spännande viltturer och buskvandringar i Zambezi National Park för att nämna några, allt under ledning och vård av professionella och erfarna guider.

RESA MED OSS TILL VICTORIA FALLS, ZIMBABWE

En ösafari på stranden av Zambezi

Beläget 21 km uppströms från Victoria Falls, Chundu Island är utan tvekan en av de mest pittoreska flodöarna vid floden Zambezi och sätter tonen för en lugn och avslappnad ösafari i hjärtat av Zambezi National Park.

RÖKEN SOM DUNDRAR

Bli kär i vår ö

Många människor från hela världen flockar till staden Victoria Falls för att själva se det dundrande vattenfallet som är ett av världens sju underverk. Efter att ha planerat din resa och betalat för din flygbiljett är det perfekt att få ut det mesta av resan och uppleva några av de andra underverk som erbjuds.

PÅ STRANDEN AV ZAMBEZI

Skäm bort dig med öboende

Efter liv och rörelse i Vic Falls, en stad som vänder sig till både adrenalinjunkierna och de nyfikna, njut av ett utsökt kylt öliv. Chundu Island är en exklusiv lodge med ensam tillgång till den vackra 1,4 km långa ön på den mäktiga Zambezi-floden. Lodgen är byggd i skuggan av magnifika flodträd som blandas med naturen och erbjuder rymliga rum med bred utsikt över floden in i Zambezi National Park eller flodens stränder på den zambiska sidan. Njut av fantastiska solnedgångar, cocktails och en stor pool med utsikt över floden.

EN SEMESTER FÖR DIN BUDGET

Spendera din tid på att titta på solnedgångar, inte dina öre

För att göra din semester så bekymmerslös som möjligt har vi inkluderat så många aktiviteter som möjligt i priset; och för att spara stressen med daglig budgetering ingår också alla måltider, te och kaffe, lokala läskedrycker, lokala öl, lokala spritdrycker och lokala viner. Till toppen av det, för dem som vill se Victoria Falls utan att oroa sig för att stanna i stan, vi erbjuder en gratis dagsöverföring till stan på en av dagarna.

LEV LIVET PÅ DEN VILDA SIDAN

Upplev Zambezi National Park med stil

Zambezi-floden har lockat upptäcktsresande i århundraden, vilket i slutändan resulterar i utvecklingen av Zambezi National Park som fortsätter att locka besökare från södra Afrika och utomlands som traditionellt har använt grundläggande stugor eller tält som bas för att se i parken. Chundu Island erbjuder ett nytt, elegant alternativ: bekvämt inredda stora dukrum med palmhalm, privata dagbäddar, en fullservicebar, pool, massage på rummet, samt safari och landaktiviteter i bekväma fordon med individuella skopstolar, och på vattnet uppblåsbara kanoter och stora bekväma pråmar för solnedgångskryssningar längs reservatets stränder.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chundu Island

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor