WeTu Analytics

Chundu Island

Kanske Chundus bästa tillgång är dess läge. Chundu Island ligger i hjärtat av nationalparken Zambezi, bara 21 km från Zimbabwes majestätiska Victoria Falls. Ön är utmärkt placerad vid floden Zambezi och endast nås med båt. Härifrån kan gästerna uppleva Afrika i dess renaste tillstånd. Det r fredlig, lugn och vacker, men samtidigt, gster har mjlighet att uppleva bsta Zimbabwe har att erbjuda. Lugn och ro med möjligheter till spännande sökande och äventyr.

Efter det liv och rörelse i Vic Falls, en stad som vänder sig till både adrenalinknarkare och nyfikna, njuta av härligt kylt öliv. Chundu Island är en exklusiv lodge med ensam tillgång till den vackra 1,4 km långa ön på den mäktiga Zambezifloden. Lodgen är konstruerad i skuggan av magnifika flodträd som blandas med naturen erbjuder rymliga rum med bred utsikt över floden i nationalparken Zambezi eller stranden av floden på den zambiska sidan.

Från Chundu Island finns det mycket att göra både på vattnet och på land: Glorious solnedgång kryssningar med snacks och cocktails, den kontrasterande spänningen och freden av paddling på floden, roligt fiske, spännande spel enheter och buske promenader i Zambezi nationalpark för att nämna några, allt under ledning och vård av professionella och erfarna guider.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chundu Island

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor