WeTu Analytics

House In The Wild

River Cottage

(1 rum)

En dubbelsäng med ett stort badrum med ett kopparbad, en stor veranda och vardagsrum. Denna stuga är perfekt för de par som tycker om att vakna upp med soluppgången över floden, avskildhet, och titta på flodhästar vältra nedanför.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Warburgia Cottage:

(1 rum)

I skuggan av ett enormt Warborgia-träd, ett dubbelt badrum med massivt bad med utsikt över floden. Det finns ett loft chill-out-område på övervåningen, med fantastisk utsikt över floden, som har två härliga dagbäddar som kan användas för barn.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Original Cottage

Denna stuga har en stor veranda med två dubbelrum, båda med eget badrum, var och en med badkar och en utomhusdusch.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Marula Cottage

Denna privata stuga har två stora dubbelrum med eget badrum med egen stor privat gräsmatta, veranda och lounge med en stor öppen spis och bar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hippo Cottage

Beläget på en vacker plats i skuggan av enorma lummiga träd vid stranden av floden Mara, och med sin egen enorma veranda och bad med utsikt över floden, är detta det perfekta rummet för en privat lyxsafari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Olerai

(1 rum)

Denna stuga färdigställdes i oktober 2021 och liknar i design Hippo Cottage, en tvilling/dubbel en-suite, undangömt i enorma träd och tittar nedströms mot solnedgången. Det finns en utomhusstjärndusch och ett stort kopparbad med utsikt över floden. Det finns en vacker veranda med ett chill out-utrymme där du kan njuta av privata middagar, koppla av och njuta av kvalitetstid eller komma ikapp med världen (om du måste...)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kisaru Cottage

Denna nybyggda (oktober 2023) privata stuga uppkallad efter vår bosatta gepard har två stora dubbelrum med eget badrum med egen stor privat gräsmatta, veranda och lounge med en stor öppen spis och bar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

House In The Wild

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor