WeTu Analytics

Bakers Lodge

Baker's Lodge ligger på den södra stranden av den mäktiga Nilfloden och har tio vackert inredda safarisviter med lugn utsikt över floden. Uppkallad efter den engelska upptäcktsresanden Samuel Baker — den första européen som ser fallen och namnger den — vilar stugan bland stora skuggiga träd och våtmarksområden.

Denna miljövänliga stuga har halmtak, matsal och bar. Här erbjuds en känsla av ”Afrika av gammaldags”. Kyl av i den uppfriskande poolen, lounge med en bok under skuggiga träd som floden rinner försiktigt förbi, och runda dagen med en sundowner eller två. Solnedgångarna här är verkligen magiska. Utanför middagar och multi rätters middagar är en riktig behandling för gäster, alla betjänas av uppmärksam personal.

Alla rymliga stugor med halmtak är byggda på upphöjda trädäck för att dra full nytta av svala vindar och spektakulär utsikt över floden. Här erbjuds vackert inredda badrum med soluppvärmda duschar (vissa har även badkar). Du kan mycket väl se vår bofasta flodkapsel vältra sig i grunt läge bara några steg från ditt rum, som är placerade långt ifrån varandra vilket ger ultimata gäst sekretess.

Vi rekommenderar en vistelse på 3 till 5 nätter för att helt varva ner och uppskattar detta varierade ekosystem som erbjuder så mycket att se och göra.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Bakers Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor