WeTu Analytics

Victoria Falls River Safaris

Early Morning River Cruise

En fantastisk morgon flod båt äventyr på den mäktiga Zambezi floden.
Ett frukostmellanmål och förfriskningar som serveras på en ö avslutar denna natursköna två timmars båttur.

Aktivitetens varaktighet - ca två timmar
Aktivitet Tid - 08h30 - 10h30
Minsta Pax - 2

Privata båtpriser tillgängliga för följande nummer:
1 - 6 Personer
1 - 8 Personer
1 - 10 Personer
1 - 14 Personer

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lunch River Cruise

Utforska flodens slingrande kanaler och många öar ovanför Victoria Falls som är rika på fågel- och flodliv innan du stannar på en ö för en lätt picknicklunch och förfriskningar.

Aktivitetens varaktighet - ca två timmar
Aktivitet Tid - 12h00 - 14h00
Minsta Pax - 2

Privata båtpriser tillgängliga för följande nummer:
1 - 6 Personer
1 - 8 Personer
1 - 10 Personer
1 - 14 Personer

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sunset River Boat Safari

När ljuset mjuknar och djurlivet går till floden för deras sista drink på dagen, din sena eftermiddags kryssning för spelvisning börjar. Lätta snacks och solnedgångar kompletterar denna magiska upplevelse på Zambezi.

Aktivitetens varaktighet - Cirka två timmar
Aktivitet Times
Sommar - 16h30 - 18h30
Vinter - 16h00 - 18h00
Minsta Pax - 2

Privata båtpriser tillgängliga för följande nummer:
1 - 6 Personer
1 - 8 Personer
1 - 10 Personer
1 - 14 Personer

Vissa Mer
Vissa Mindre

Water Taxi Transfer

VATTEN TAXI SERVICE TILL KUNGLIGA LIVINGSTONE HOTEL

Invånare på Royal Livingstone Hotel och AVANI Victoria Falls Resort kan transporteras till destinationen i fantastisk stil med båt vid floden Zambezi. Som gäst på Royal Landing avgår du från däcket på Royal Landing och får en spännande 10 minuters båttur nedströms till Royal Livingstone Hotel Sun Deck och välkomnas varmt av hotellets incheckningspersonal. Detta är den ultimata introduktionen till den mäktiga Zambezi, och en spännande start på en Livingstone-semester.

Vi erbjuder också en road airport transfer service (mot en extra kostnad) som släpper gäster på Royal Landing för Water Taxi, medan deras bagage är bekvämt tas till hotellet på väg.

BEGRÄNSNINGAR

Vid mycket sällsynta tillfällen, på grund av låga vattennivåer före de första sommarregnen, kanske det inte är möjligt att navigera i forsen i området nedanför Princess Island. Om detta inträffar kommer Water Taxi Service inte att kunna fungera, kunderna kommer att informeras om detta och en vägtransfer kommer att ordnas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Zambezi Fishing Safaris

Att fånga en Tiger Fish är ett av de mest spännande och utmanande mötena för ivriga sportfiskare; och Tigerfiske på den magnifika Zambezi i vacker natur är en oförglömlig afrikansk upplevelse.

Om du letar efter en “wow” morgonfritidsaktivitet på Zambezifloden, kan du inte gå fel med en tigerfisketur. Att fånga en Tiger Fish är ett av de mest spännande och utmanande mötena för ivriga sportfiskare; och Tigerfiske på den magnifika Zambezi i vacker natur är en oförglömlig afrikansk upplevelse.

Betyg av många sportfiskare som den finaste sötvattensfisken i världen, denna kraftfulla och snabba rovdjur kommer säkert att ge dig en bra körning för dina pengar. Med över 75 arter i Zambezi finns det en god chans att uppleva den stora ögonblicksbilden innan du släpper din fångst tillbaka i vattnet.

Vi använder specialdesignade propellerfria safaribåtar som kan krama flodens kant och öar för att nå de bästa fiskeplatserna på Zambezi. Fiskeet börjar på ön Kalai ca 9 km ovanför fallen. Vi flyttar sedan nedströms mellan öarna, utforska de smala kanalerna, njuter av fiske, stor fågelskådning och spotting flod djurliv.

All fiskeutrustning och tackling levereras; en standardersättningsavgift kommer att debiteras för förlorade beten. Icke-fiskepartner är välkomna att delta i flodsafari erfarenhet, vi erbjuder speciella icke-fiske partnerpriser.
Det maximala antalet personer per resa är 6; antingen 6 sportfiskare eller 3 sportfiskare och deras partner.
I priset ingår returtransport till ditt Livingstone-boende, te och kaffe tidigt på morgonen, ett lättare mellanmål och kalla drycker.
Observera att fiske inte är tillåtet under lekperioden på 3 månader, från början av december till slutet av februari.


Vid kl. 07.30 hämtas Minor Resort Hotel boende med båt på Royal Livingstone Hotel däck, och en vägtransfer hämtas gäster från boende platser i Livingstone stad. Avgång är kl. 08.00 från Royal Landing Jetty för en spännande morgonfiske på Zambezi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ultimate River Cruise

Kombinera två fantastiska Zambezi River Safaris och gör den perfekta Combo Sunset River Safari

Upplev det bästa av två världar på denna underbara Zambezi River Sunset Cruise med en skillnad. Ultimate River Cruise kombinerar den pittoreska lugnet i African Queen Sunset Cruise med spänningen i en River Boat Safari för att uppleva de olika aspekterna av denna legendariska flod.
Som en mindre båt kan River Safari Boat slingra sig längs avlägsna smala kanaler och köra över forsar, medan African Queen erbjuder chansen att luta sig tillbaka och njuta av nådig gästfrihet. Ultimate River Cruise Experience erbjuder både flodkryssningar i en exceptionell kombinationsaktivitet som säkerställer att du upplever den perfekta Zambezi River Sunset Safari.

På Royal Livingstone däck, gå ombord på River Safari båt för en spännande snabb tur över forsen, sedan sakta ner till en lugn takt för att njuta av närbild flodspel och fågelskådning innan du stannar för läckra förfriskningar på en av öarna. Äventyret fortsätter sedan uppströms på Zimbabwes sida av Siloka Island där du går med i den afrikanska drottningen för att skåla Zambezi solnedgången från bekvämligheten av kaptenens stuga. Resan tillbaka till Royal Landing i det blekande ljuset är en magisk slutsats till din Zambezi-upplevelse.

Returtransfer från lokala Livingstone hotell ingår i priset. Samling för denna spektakulära två och en halvtimme kryssning är 15h30 på vintern och 16h00 på sommaren. När du återvänder till Royal Landing, kommer du att överföras tillbaka till ditt hotell cirka 18:00 på vintern och 18h30 på sommaren.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Victoria Falls River Safaris

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor