WeTu Analytics

Migrational Camps

Stora hjordar av gnuggor passerar strax utanför ditt tält, efter en vandringsväg som bärs under årtusenden. De långtgående hjordarna gör den ikoniska Great Migration som reser en oändlig krets från södra Serengeti i Tanzania, nordväst mot den mäktiga Mara River, och tillbaka igen. Våra signaturmigrationsläger är perfekt belägna i Serengeti och flyttar med migreringen så att du aldrig missar någon åtgärd.

I drift som två säsongsläger på fyra platser inom Serengeti, Nyasi och Songa sätts upp på fyra platser under olika tider på året. Nyasi flyttar med migrationen från savannen av Lamai i norra Serengeti till de korta grässlätterna i södra Serengeti. Songa flyttar med flytten från Kogatendes kuperade utväxter i norra Serengeti till de korta grässlätterna i södra Serengeti.

Varje läger har åtta tält med eget badrum och ett familjetält. Inredningen är inspirerad av en kärlek till naturen och råa organiska material. Naturligt linne och jordnära färger återspeglar lugn och ro i miljön, så att du kan känna dig ansluten till din omgivning när du följer den ständigt föränderliga migrationen. Det finns också alltid möjlighet att ta ett helt läger till er själva.

Gyllene gräsmarker sträcker sig till avlägsna horisonter under aldrig sinande blå himmel när miljontals hoofbeats trummar jorden. Allt i Tanzania sker i stor skala och våra migrationsläger sätter dig i centrum för allt. Känn uppiggandet av att vara nära naturen, inklusive den stora migrationen. Rekommenderas tre till fyra nätters vistelse, nedsänkt i naturen med alla sofistikerade bekvämligheter du behöver. Perfekt för början eller mitt i en resplan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Migrational Camps

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor