WeTu Analytics

Migrational Camps

Morning drives

Få en tidig start och äta frukost i lägret, innan du beger dig ut till de ändlösa Serengeti slätterna där du kommer att tillbringa dagen med att driva genom vildbeest hjordar och ta i överflöd av vilda djur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Breakfast & lunch picnics

Teamet skulle gärna packa en frukost för dig att njuta ute i vildmarken. Din guide kommer att hitta den perfekta platsen; antingen en naturskön plats under ett träd eller en sten med utsikt; och kommer att ställa upp bord, stolar och läckra godsaker att festa på.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Day Safari to Ndutu or Southern Serengeti

Få en tidig start och äta frukost på lägret, innan du beger dig ut till de ändlösa Serengeti slätterna där du kommer att tillbringa dagen med att glida genom gnobshjordarna och ta in det rikliga djurlivet som befolkar södra Serengeti och Ndutu områden. Hitta ett träd att parkera under för en lat picknick lunch, och kanske en snooze i skuggan innan du roaming vidare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Children's Safari

Vi välkomnar barn i alla åldrar, och eftersom alla har sin egen privata bil och guide är det möjligt att schemalägga aktiviteter kring barnens intresse och uppmärksamhet.

Familjens enhet har en lounge så att barnen kan sprida ut sig, ta över, ha eget utrymme.

Aktiviteter inkluderar spårning i lägret där barnen lär sig om de små sakerna (fåglar, insekter, växter), brädspel i lägret och spänningen i nattspel och spotting med rampljuset.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Authentic cultural experience (south only)

När lägret ligger i söder kan gästerna besöka Datoga-stammen för en inblick i deras kultur och traditioner när de går om sitt sätt att leva.

Datoga är nomadiska herdar, beroende till stor del på ko- och getkött och mjölk för deras kost.
I motsats till Hadza bär Datoga kvinnan vackra smycken som de gör sig själva
och färgglatt traditionellt slitage. Armbanden runt handlederna och anklarna skapar en slagverksfull
slå för sin sång, dans och hoppning, som kan pågå i dagar och till och med år!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot air ballooning (north - not possible from south)

Få en start före gryningen och gå ombord på fordonet som tar dig till uppskjutningsplatsen. Klättra ombord på korgen och förundras över upplevelsen av att sväva tyst över vildmarken i friden i början av gryningen. Landa och njut av en överdådig frukost med bubblor, sedan gå tillbaka till lägret.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Migrational Camps

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor