WeTu Analytics

Mtomeni Safari Camp

På stranden av floden Stora Letaba, inne i provinsreservatet Letaba Ranch, finns en juvel som heter Mtomeni Safari Camp. Namngivet efter Jackleberry-träden som skuggar safaritälten, är detta det perfekta stället att sitta och titta på spelet komma åt vattnet under lägret.

Besökare på Mtomeni Safari Camp har tillgång till spelenheter eller guidade promenader på morgonen och kvällen. Reservatets “No self-drive” policy innebär att guidade speldrivenheter ger gästerna möjlighet att se både flodområdena längs Stora Letaba, liksom in i mopani veld på Letaba Ranch.
Letaba Ranch, som inte är inhägnad från Kruger, är välkänd för sina stora flockar av elefant och buffel. Reservatet är också en hot-spot för African Wild Dog observationer.
Med tanke på att lägret är oinhägnat från reserven, och på stranden av den stora Letabafloden, finns det ofta djuraktivitet i lägret på natten. Av denna anledning eskorteras gästerna till och från sina tält när de kommer till den gemensamma matsalen och lägerelden.


Mtomeni Safari Camp har 5 safaritält på trädäck, var och en med två ¾ bäddar. Sängkläder, sängkläder och handdukar ingår som en del av tariffen. Det finns ett enkelt eget badrum med toalett, handfat och en skopdusch.
Kök, restauranger och lägereldsanläggningar är gemensamma, och ger äventyrsresenärer en idealisk möjlighet att träffas och interagera med andra likasinnade resenärer. Du kommer att dela en gasspis och läger eld för matlagning, samt kyl och frys för förvaring av mat. De nödvändiga krukor, porslin & bestick levereras också.
Det finns ingen el, och paraffin eller sollyktor finns för ljus på natten. Om du har självhushåll, glöm inte att ta med ved. Även om det är säkert att dricka, tycker vissa inte om smaken av det lokala vattnet, så du rekommenderas att ta med ditt eget dricksvatten på flaska. Detta är ett malariaområde, och försiktighetsåtgärder rekommenderas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mtomeni Safari Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor