WeTu Analytics

Queen Mary 2

Britannia Restaurant

Läckra menyer designade av Cunards Global Culinary Ambassador, Jean-Marie Zimmermann väntar dig i Britannia och Britannia Club Restauranger. Gör en dramatisk entré ner den stora trappan till den eleganta Britannia två tier matsalen och frossa i överdådiga menyer och perfekt uppmärksam service. Välj mellan ett tidigt eller sent sittande eller boka en Britannia Club Balcony hytt och njut av en enda sittgrupp i den intima restaurangen Britannia Club.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Princess Grill Restaurant

Den intima singelsittsrestaurangen Princess Grill med felfritt uppmärksam service och menyer kombinerar underbart olika smaker, texturer och ingredienser för att överträffa förväntningarna kväll efter kväll.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Queens Grill Restaurant

À la carte-menyn är perfekt tillsammans med den uppmärksamma servicen i Queen Mary 2: s lyxigaste restaurang. Den intima restaurangen Queens Grill med en sittgrupp är en symbol för Cunards utmärkta restauranger.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Todd English Restaurant - Speciality Dining

Vacker inredning med intima alkover med utsikt över poolterrassen kompletterar specialitet medelhavsrätter som pumpa Puree Love Letters och Porterhouse of Lamb. Designad av den berömda kocken Todd English, känd för sina restauranger i många amerikanska städer.

* Bokningar rekommenderas och en nominell täckningsavgift tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kings Court

Njut av en avslappnad frukost, lunch eller buffé sent på kvällen i den avslappnade restaurangen Kings Court. På kvällarna kan du njuta av en unik upplevelse när restaurangen förvandlas till fyra omväxlande intima arenor; Lotus: asiatisk mat, Carvery: brittisk stil ristade stekar, La Piazza: italiensk mat och kockens galley: när kockarna avslöjar kulinariska hemligheter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Queens Room

Den eleganta traditionen av Afternoon Tea är en Cunard signatur att inte missa. Vithandskar servitörer serverar härliga gurksmörgåsar, färska scones och te tillsammans med orkesterns ljud i den magnifika Queens Room balsalen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Queen Mary 2

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor