WeTu Analytics

Seven Seas Voyager

Exquisite Cuisine - Savour...It's All Included.

Man kan förvänta sig att betala extra för privilegiet att äta middag på gourmetmat denna extravaganta, tillsammans med exceptionella viner och oklanderlig service, men var säker, allt ingår.

Ät när, var och med vem du än väljer i våra öppna restauranger. Bara begära ett bord när stämningen träffar och Maitre D "kommer gärna att sätta din fest.

Med färska lokala råvaror från internationella marknader, läckra hantverksostar och läckra bakverk tillverkade av det finaste importerade franska mjölet, kombinerat med alla våra berömda kockers färdigheter och fantasi för att sätta ihop allt — cruising har aldrig smakat så gott.

Menyer ändras dagligen i Compass Rose eftersom en mängd olika regionala rätter erbjuds under din resa. Unna dig en söndagschampagne och kaviar brunch på La Veranda eller Compass Rose. Ät i eleganta omgivningar, bland annat den ikoniska Prime 7, det främsta steakhouse till havs och njuta av aptitretande entréer i kombination med distinkta gratis viner och sprit.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Compass Rose

Som flaggskeppsrestaurang ombord på vart och ett av våra fartyg, serverar den härligt rymliga Compass Rose frukost, lunch och middag och har ett exceptionellt utbud av europeiska inspirerade kontinentala rätter, samt smakrika vegetariska och kosherrätter och näringsrika Canyon Ranch SpaceLub® -specialiteter. Compass Rose är elegant inredd i varma gyllene och rödbruna nyanser och har en vackert raffinerad atmosfär välsignad med naturligt ljus under dagen. När du bestämmer dig för att vässa din aptit kommer Maître D "att leda dig till ett lugnt, romantiskt bord för två eller ett festligt större bord — reservationer är inte nödvändiga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Veranda

La Veranda serverar frukost och lunch och är oerhört populär när som helst på dagen. La Veranda är rymliga och bekvämt avslappnad och erbjuder regionala specialiteter som ofta återspeglar köken i de länder som kallas, såsom grillade lammkotletter med spansk sherrysås eller pan-sautéed Medelhavsbas. Rätter presenteras i en buffé stil som visar mångfalden i menyn. La Veranda har också en autentisk pizzeria och en skuggig veranda utomhus där du kan äta utomhus.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Prime 7

Prime 7 är en riktig klassiker i alla avseenden och sätter en ny standard i steakhouse med sin moderna tolkning av en amerikansk favorit. Prime 7 är vackert inredd med smidiga lädervingstolar, polerade skogar och rika jordtonade tyger och utstrålar en distinkt, intim elegans. Detta är glamour omdefinierad, en lyxig miljö för att njuta av klassiska steakhouse kök med modern stil.

Alla traditionella förrätter är här, inklusive Jumbo klump Crab Cakes, Ostron Rockefeller och French Onion Soup Grinée. Naturligtvis är nötkött den obestridda stjärnan, eftersom allt är USD A Prime och torråldern minst 28 dagar för att säkerställa den ultimata ömhet, saftighet och smak. “Côte de Boeuf” Ben-in Rib Steak, Porterhouse Steak och saftiga Filet Mignon berör bara valen. Mouthwatering alternativ inkluderar Colorado Double-Cut Lamb Chops och Oven-Rostad Organic Free-Range Chicken. Prime 7 är endast öppen för middag och bokningar krävs.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sette Mari at La Veranda

Varje kväll förvandlas La Veranda till Sette Mari at La Veranda, en avslappnad, intim matupplevelse. Njut av en omfattande meny med autentiska antipasti och italienska specialiteter serveras à la carte och parade med fina italienska viner — naturligtvis gratis. Läckra rätter tillagas á la minute av våra begåvade kockar med endast de färskaste gourmetingredienserna och serveras av våra tillmötesgående servitörer. Sette Mari at La Veranda är endast öppen för middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Signatures

Signaturer är en av två restauranger till sjöss (den andra är ombord på Seven Seas Mariner). Att förbereda autentiska, dekadenta franska köket är en konstform och är existensberättigande i vår franska restaurang, signaturer. Våra erfarna kockar fångar mångfalden av franska rätter och erbjuder en utsökt matupplevelse med lockande smak och lockande presentation. Följaktligen är varje maträtt som serveras i signaturer absolut sublim och rent fransk.

Klassiker som Quiche au Camembert och Foie Gras Terrine med Plum Marmalade retas gommen. Huvudrätter som Rack of Lamb med Morelsvamp och smält potatisgarneringar och Magret Duck Filé med hallon Vinaigrette väcker sinnena, speciellt när de är perfekt parade med en härlig fransk vintage noggrant utvald av sommelier. Erfarenheten är så autentiskt fransk att den konkurrerar med de finaste parisiska restaurangerna. Endast öppet för middag, reservationer krävs för signaturer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Pool Grill

Den ultimata come-as-you-är matsalen, Pool Grill kunde inte vara mer avslappnad. Gå över direkt från att sola eller simma i poolen. Gå förbi före eller efter en strandutflykt. Njut av ett mellanmål mellan aktiviteter. Pool Grill är öppen, men rikligt skuggad för bekväm middag. Njut av grillad på beställning hamburgare, grillad fisk och skaldjur, smörgåsar och färska sallader. Unna dig mjölkshakes, malts och handdoppade glass desserter beströdda med alla dina favoritpålägg.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Room Service

Vi vet att gästerna ibland föredrar att bara äta i bekvämligheten av sina sviter och erbjuder rumsservice dygnet runt. Välj från en omfattande rumsservicemeny och vänta personalen kommer omedelbart att betjäna din beställning i bekvämligheten av din svit. Under normala middagar kan du också beställa från Compass Rose menyn, som ändras dagligen och serverar kontinentala, vegetariska, kosher och Canyon Ranch SpaceLub® rätter. Middagar serveras nådigt kurs för kurs.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Seven Seas Voyager

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor