WeTu Analytics

Silver Cloud

Owner's Suite

Denna eleganta lägenhet erbjuder bekvämligheten med utrymme, komfort och service. Det är en perfekt blandning av expeditionsupplevelse med en lyxig livsstil. Sviten har 1 eller 2 sovrum, en separat matplats, vardagsrum med sittgrupp, espressomaskin, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Grand Suite

Svit Grand Suite är sakkunnigt designad och utsökt inredd och är platsen för att dela berättelser med andra upptäcktsresande och nya vänner. Med tillräckligt med utrymme att vandra både i och utanför, denna svit är perfekt för att koppla av och berätta om dagens höjdpunkter. Sviten har 1 eller 2 sovrum, en separat matplats, vardagsrum med sittgrupp, espressomaskin, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Royal Suite

Med tillräckligt med utrymme för att vandra både i och utanför, Royal Suite är perfekt för att koppla av och berätta om dagens höjdpunkter. Sviten har 1 eller 2 sovrum, en separat matplats, vardagsrum med sittgrupp, espressomaskin, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Silver Suite

Snygg och sofistikerad med stora verandor, Silver Suite är utmärkt för att ta bilder och fågelskådning. Sviterna ligger i midship och har en rymlig klädkammare, ett vackert marmorerat badrum och ett rymligt vardagsrum. Andra funktioner inkluderar ett vardagsrum med sittgrupp, en espressomaskin, en hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deluxe Veranda Suite

En Silversea-signatur, med ett föredraget centralt läge, Deluxe Veranda Suite är rymlig och välkomnande. Glasdörrar från golv till tak vetter mot en möblerad privat teakveranda där gästerna kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten. Andra funktioner inkluderar en sittgrupp, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Veranda Suite

Veranda Suite är en Silversea-signatur och är rymlig och välkomnande. Glasdörrar från golv till tak vetter mot en möblerad privat teakveranda där gästerna kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten. Vissa Veranda Suites rymmer tre gäster. Andra funktioner inkluderar en sittgrupp, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Vista Suite

Vista Suite erbjuder en bekväm, rymlig vistelse och har stora bildfönster, med panoramautsikt över havet, perfekt för att bedöma det lokala djurlivet. Andra funktioner inkluderar en sittgrupp, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Medallion Suite

Erbjuder hisnande havslandskap, Medallion Suite har en rymlig klädkammare och ett expansivt vardagsrum, vilket gör det till det perfekta alternativet för ett hem hemifrån på öppet hav. Medallion Suites rymmer tre gäster. Andra funktioner inkluderar en separat matplats, hårtork, lyxiga badprodukter, telefon och Wi-Fi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Silver Cloud

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor