WeTu Analytics

Paul Gauguin

Sumptuous Dining

Maten ombord på våra fartyg kan för alltid sätta standarden som de mest överdådiga måltider du någonsin smakat. Vi tillgodoser även särskilda önskemål, med läckra vegetariska och låg-carb alternativ tillgängliga på begäran. Under hela din middagsupplevelse ser vår uppmärksamma personal diskret till att de rätter du väljer är vad du vill ha, att ditt gratis vin är perfekt parat och att du är omgiven av gemytlig sällskap.

Vissa Mer
Vissa Mindre

L'Etoile

Från det ögonblick du hälsas på L 'Etoile vet du att du är ute efter en utsökt matupplevelse. Vår eleganta huvudmatsal omger dig med en perfekt inredd inredning, fräscha sängkläder och en rad frestande specialiteter, sakkunnigt förberedda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Veranda

La Veranda fönster från golv till tak, inomhus och utomhus sittplatser och raffinerad atmosfär gör det till den perfekta platsen att njuta av frukostbuffé och lunch, ofta med internationella teman. À la carte-menyer finns också tillgängliga. På kvällen förvandlas La Veranda till en elegant restaurang som endast är reserverad med gourmeträtter.

De kulinariska skapelserna av Jean-Pierre Vigato, kocken Propriétaire från den världsberömda, tvåstjärniga Michelin-rankade restaurangen Apicius i Paris, presenteras ombord. Njut av kocken Vigatos signatur mat i La Veranda.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Le Grill

För en mer avslappnad matupplevelse, följ med oss på Le Grill. Hälsa solen med en frukostbuffé, eller njut av lunch vid poolen på ett urval av grillade favoriter, sallader och färska tropiska frukter. På kvällen får du nya vänner till middagen, då du njuter av polynesiska specialiteter i en avslappnad atmosfär.

* Middagsbokningar ombord på Gauguin krävs på La Veranda och Le Grill.

Vissa Mer
Vissa Mindre

24-Hour Room Service

En speciell 24-timmars rumsservice meny finns tillgänglig. Under normala middagar kan du också beställa från L 'Etoile Restaurant och njuta av middag i din svit.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Paul Gauguin

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor