WeTu Analytics

Celebrity Equinox

Taste

Om du har en passion för mat, vin och sprit erbjuder vår varierade meny med Celebrity Cruises® Taste aktiviteter ett utsökt utbud av aktiviteter som du säkert kommer att älska. Perfekt för alla med en passion för alla saker kulinariska.

Vårt underbara urval av Celebrity Life-aktiviteter varierar beroende på fartyg. Kolla ombord för en komplett lista över erbjudanden på din segling. En nominell avgift gäller för utvalda aktiviteter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Star Chefs Cooking Competition

Våra kockar sätter sina kulinariska färdigheter på prov i denna spännande tävling, där du också engagerar dig. Du kommer att vara på kanten av din plats när du ser dem tävla om dagens eftertraktade Best Chef utmärkelser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Food and Wine Pairing

Denna workshop är utformad för att visa dig hur smart ihopkoppling av mat och vin kan skapa en sensationell smakupplevelse som är större än antingen maten eller vinet ensam. Lär dig hur de två interagerar med varandra när du smakar på en rad överdådiga smaker.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Riedel® Comparative Wine Crystal Workshop

Expert Celebrity Cruises sommeliers ger dig möjlighet att uppskatta hur viner förekommer på subtilt olika sätt beroende på vilken glasvara de serveras i. Du kommer att få möjlighet att njuta av smaker och aromer från vår fantastiska samling av Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir och Cabernet Sauvignon i deras lämpliga Riedel® Crystal glasögon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mixology 101

I Mixology 101 kommer du att introduceras till den nya trenden med “kockinspirerad” bartending. Detta fokuserar på konsten att blanda smaker och vi kommer att släppa in dig i hemligheten med att bemästra den perfekta Mojito eller blanda en Vodka Martini precis som Bond gillar det.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Learn

Stimulera ditt sinne och ta hem en ny färdighet samtidigt som du har roligt ombord med en av Celebrity Cruises® Learn-aktiviteterna, utformade för att väcka din intellektuella nyfikenhet.

Nedan följer ett urval av några av våra skickligt underhållande Celebrity Cruises Lär anrikning aktiviteter. Vårt underbara urval av Celebrity Life-aktiviteter varierar beroende på fartyg. Kolla ombord för en komplett lista över erbjudanden på din segling. En nominell avgift gäller för utvalda aktiviteter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hands-on Art Classes and Lectures

Kom in på Art Studio för att träffa våra artister i bostad eller delta i interaktiva lektioner och demonstrationer om allt från smyckestillverkning till skiss, målning och många fler. Och om du känner dig inspirerad kan du delta i och utforska din kreativitet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Beyond the Podium Speaker Series

Högtalare på en rad expertämnen finns på varje kändis kryssning. Vår Smithsonian Journeys serie utforskar kulturen, historien och biologin hos några av våra skepps destinationer. Lär dig mer om Bermudas marina biologi eller historien om det heliga landet när skeppet tar dig enkelt till de underbara platser du hör om.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Let’s Dance Series

Aktiv och ha kul med denna populära Celebrity Cruise Lär aktivitet. Upptäck en dold känsla för Salsa eller knäcka några Jive-steg som dragspelet Bowtie eller Basket Archspin. Det finns gott om danser att välja mellan, bland annat balsalklassiker till modernare rörelser, som Hip Hop.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Rosetta Stone Language Lessons

Lär dig hur du beställer din lunch på det lokala språket i din nästa hamn. Borsta upp med rostiga färdigheter eller lär dig något helt nytt med det breda utbudet av språk som finns i våra Rosetta Stone lektioner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Oceans Ahead – Behind the Scenes

Med våra fartygs officerare får du en inblick i en rad intressanta och fascinerande fartygsbaserade fakta om ämnen som sjöfart, återvinning ombord och hur vi använder solenergi för att hjälpa till att ta hand om miljön.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Revive

Att ta dig tid ur din vanliga rutin är ett bra sätt att uppdatera och återuppliva. Om du har en passion för allt “wellness”, innehåller Celebrity Cruises® Revive programmet en samling aktiviteter som är utformade för att föryngra din kropp och själ. Du kommer att må bättre än någonsin.

Nedan följer ett urval av några av de förnyande Celebrity Life wellness aktiviteter som väntar dig. Vårt underbara urval av Celebrity Life-aktiviteter varierar beroende på fartyg. Kolla ombord för en komplett lista över erbjudanden på din segling. En nominell avgift gäller för utvalda verksamheter

Vissa Mer
Vissa Mindre

Yoga

Våra yogakurser är tillgängliga för dig, oavsett om du är nybörjare, erfaren utövare eller någonstans däremellan. Känn att din spänning smälter bort medan du stärker dina kärnmuskelgrupper, sträcker täta muskler, koncentrerar dig på andningstekniker och förbättrar din balans och hållning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Eat this, not that! Drink this, not that!

Njut av roliga aktiviteter, inklusive en interaktiv trivia frågesport och matlagningsdemonstrationer inspirerade av den bästsäljande boken” Eat This, Now This!” skriven av redaktören för Men's Health magazine, David Zinczenko. Ta kontroll över din egen hälsa och kondition samtidigt som du har roligt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tour de Cycle

En av våra populära Celebrity Cruises Revive aktiviteter, du kan träna dina stora muskelgrupper och njuta av ett bra aerobt träningspass på våra statiska gymcyklar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Benefits of Acupuncture and Restore Your Youthful Skin Seminar

Fördelar med akupunktur Seminarium:
Få större inblick i den här uråldriga kinesiska läkningsteknikens helande kraft. Se hur akupunktur kan förbättra hälsan och behandla sjukdomar på ett säkert, effektivt och smärtfritt sätt i detta utmärkta Celebrity Cruises Revive seminarium.

Återställ ditt ungdomliga Hud Seminarium:
Detta fascinerande Celebrity Cruises Revive seminarium är en introduktion för både män och kvinnor till fördelarna med Medi-Spa kosmetiska behandlingar. Lär dig att ta hand om din hud och dra nytta av anti-ageing-lösningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Body Sculpt Boot Camp

Återvänd hem från din kryssning känn passande, smalare och med en ny rutin för att hålla dig i form. Body Sculpt Boot Camp innehåller en serie av fyra 30-minuters pass utformade för att slutföras med bara en hantel. Du kan förvänta dig att bränna allt från 500 till 700 kalorier på 30 minuter med fokus på stora sammansatta rörelser. Varje klass slutar med en mördare abs session. Du kommer till och med att gå hem med en affisch som granskar de fyra träningspassen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Play

Våra Celebrity Cruises® Play-aktiviteter handlar om roliga, håller dig på tårna och utmanar din tävlingsanda. En del av vårt varierade program med Celebrity LifeSM aktiviteter, vilket ger dig chansen att ägna dig åt sport, spel och ha kul. Spela upp din semester till fullo.

Nedan följer några av våra färdiga Celebrity Cruises Play aktiviteter, sport och spel som väntar dig. Vårt underbara urval av Celebrity Life-aktiviteter varierar beroende på fartyg. Kolla ombord för en komplett lista över erbjudanden på din segling. En nominell avgift gäller för utvalda aktiviteter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Games at the Lawn Club

Som en del av våra underbara Celebrity Cruises Play aktiviteter, gå med i en vänlig omgång krocket eller bocce eller prova på golf putting och andra gräsmattor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interactive Video Games

Bowling, tennis, boxning, dart, Xbox 360 Kinect och många fler videospel finns där du kan prova. Förbättra din personliga bästa poäng eller tävla mot vänner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Pool Games and Events

Dyk in och ta ett stänk med ett av våra underbara organiserade poolspel och evenemang. Samla ihop vänner, eller skapa nya och utmana fartygets officerare till en omgång poolvolleyboll eller ett annat interaktivt poolspel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fun for all Ages

Resa med barn eller tonåringar? Håll dem aktiva och underhållna med våra kostnadsfria barn, tonårs- och ungdomsevenemang. Våra familjevänliga aktiviteter är indelade i fyra grupper efter ålder och inkluderar ett fantastiskt urval av hantverk, leksaker, videospel, karaoke, sport med mera.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sports

Öva färdigheter på egen hand, spela med gamla eller nya vänner, eller delta i en turnering med någon av våra Celebrity Cruise Play sportaktiviteter. Välj bland en rad olika sporter, inklusive basket, bordtennis och golf putting.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Shore Excursions

Strandutflykter gör din kryssning mer spännande och givande — de är en möjlighet att upptäcka de extraordinära sevärdheterna och gömda juvelerna i dina samtalshamnar. Våra Celebrity Cruises® utflykter på land erbjuder något för alla intressen och ansträngningsnivå, från lugn och avslappnad till verkligt spännande, vi har sett till att det finns något för alla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Celebrity Equinox

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor