WeTu Analytics

Khulu Bush Camp

Game Drives

Morgon, eftermiddag och heldag spel enheter kan ordnas på koncessionen och in i nationalparken. Ett överflöd av viltarter kan ses inom koncessionen och nationalparken inklusive Elephant, Lion, Giraff, Cheetah, Zebra, Sable, Wild Dog, Leopard och mycket mer!

Inom koncessionen kan kvällsspel ordnas med en solnedgång för solnedgångar och ditt val av dryck. Återvänder till lodge med rampljuset för att hitta de gäckande nattdjuren och anländer tillbaka i lägret i tid för att fräscha upp till middag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safaris

Efter en öppen kaffe och läckra muffins, resa in i busken till fots med din professionella guide på en vandrande safari. Njut av de tidiga skarpa morgnarna när du upptäcker den afrikanska buskens underverk och bevittna att dess djurliv kommer till liv. Starttiden är första ljuset. Walking Safaris utförs på vår privata koncession på 6000 hektar och är väderberoende.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Painted Dog Conservation Centre

Zimbabwe har en av de största populationerna av denna utrotningshotade art. Ett besök på Hwange Research Centre för att lära sig mer om dessa vackra målade hundar och rehabiliterings-, forsknings- och bevarandeinsatser kring centrum rekommenderas starkt. Det debiteras ingen inträdesavgift men programmet ber besökarna att antingen köpa något från curio-butiken med intäkter som går till programmet eller välkomnar eventuella donationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Culture & Community

Zimbabwe erbjuder en rik, dynamisk kultur och genom stöd från vårt ideella projekt “The Mother Africa Trust “erbjuder vi besök på lokala kliniker, landsbygdsskolor och Dete Old Age Home. Ett fantastiskt sätt att lära känna Zimbabwes vänliga människor och kultur!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Pan Sits

Tillbringa dagen, en halv dag koppla av nära pannan med full servitör service och titta på djuren när de kommer upp nära och personliga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Khulu Bush Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor