WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Saxon Hotel, Villas and Spa är perfekt beläget för att utforska de många pärlorna i Afrikas finansiella huvudstad Johannesburg - en pulserande stad i världsklass med en fascinerande blandning av uttrycksfull konst, eklektisk kultur, imponerande landskap och spännande historia. Detta lyxhotell ligger i en magnifik 10 tunnland mark, omgivet av lummiga trädgårdar, och erbjuder en exklusiv flykt där varje detalj har ansetts garantera din absoluta komfort.

För en mer personlig upplevelse tar din saxiska resa dig längs Skywalk bort från huvudhotellet, placera dig i en av våra tre villor, inbäddat i lummiga inhemska trädgårdar, som består av smakfullt inredda individuella sviter.

Saxon Spa, en fristad för sinnena inbäddat i dess unika omgivningar med kaskad vattendrag och influenser av koppar och Himalaya salter. Här erbjuds en mängd olika helande och återuppliva Signature Therapies, liksom ansiktsbehandlingar, manikyr Bar och Pedicure Lounge.

Saxens fina restaurang Qunu erbjuder ett modernt afrikanskt bord där lokala och internationella smaker möts för att inspirera en unik, livfull och underhållande kulinarisk upplevelse. Många av de ingredienser som används i våra rätter odlas ekologiskt i vår egen ört- och grönsaksträdgård, Sarapana.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor