WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Luxury Suite

(20 rum)

Lyxig svit, (Main Hotel), 80kvm (861kvm). I sviten ingår gratis frukost, höghastighets-WiFi, en minibar och snacks, en flaska mousserande vin, underhållning i sviten, en 55-tums Smart TV samt en snacksmeny med minibar. Med ett överflöd av uppmärksam personal kommer du att välkomnas vid namn och få alla dina behov förutsedda av din 24-timmars butler. Den privata uteplatsen öppnar upp för vidsträckt utsikt över trädgården, stadssilhuetten och poolterrassen. Sviten är uppbyggd och nedslagen dagligen, med färska blommor dagligen och en tidning levereras till din dörr varje morgon.

I vistelsen ingår säker parkering, incheckning i sviten och tillgång till Spas vattenanläggningar, gym och hälsoklubb. Du har också tillgång till Saxons prisbelönta restaurang hela dagen.

Fördjupa dig i den eleganta lugnet och förfinade njutningen av Saxons lyxiga svit för en upplevelse som överträffar förväntningarna. Sviten är indränkt i varmt afrikanskt solljus och lyxigt inredda i den saxiska afrikanska stilen. Sviten har överdådiga texturer av fridfull marmor och ljust trä. De innehåller subtila geometriska tryck och lyxiga möbler med nya östliga influenser och afrikanska artefakter.

Den inbjudande öppna planlösningen inkluderar en lounge och matplats, ett komplett business-skrivbord och internationella multipluggar. Det lyxigt inredda separata badrummet har ett stort badkar och en duschkabin.

Sviten är också utrustad med Bluetooth-anslutning och DVD-spelare, tillsammans med ett surround-sound musiksystem, inklusive alla radiostationer, fullt spelgränssnitt och digitalt musikbibliotek.

Varje king size-säng är hänsynsfullt klädd med världens finaste sängkläder, en kuddmeny, en överdådig morgonrock och tofflor samt rikliga färska vita handdukar. Alla badrum är utrustade med lyxiga bekvämligheter från Molton Brown.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Villa Luxury Suite

(21 rum)

Saxon Villa Luxury Suite, 80 kvm (861sq fot). I sviten ingår gratis frukost, höghastighets-WiFi, en flaska mousserande vin, underhållning i sviten, 55" Smart-TV. Med ett överflöd av mycket uppmärksam personal, kommer du att välkomnas med namn och få alla dina behov förväntat av din 24-timmars butler. En privat däck leder in i den lummiga trädgården.
Dra dig tillbaka till den exceptionella komforten i Saxon Villa Luxury Suites. Inredningen är omsorgsfullt inredd i elegant modern afrikansk stil och innehåller naturliga texturer av stenbeklädnad och rika skogar. Väggarna och alkoverna är prydda med skulpturer, målningar och andra berömda verk av den saxiska konstsamlingen.

Den inbjudande öppna planlösningen har en sittgrupp och matplats med skrivbord och internationella multipluggar. Det lyxigt inredda separata badrummet har ett stort badkar och en duschkabin.

Varje king size-säng är omsorgsfullt klädd med världens finaste sängkläder, överdådig mantel och tofflor samt rikliga fräscha vita handdukar. Alla badrum är utrustade med lyxiga bekvämligheter från Molton Brown.

Varje svit har en privat terrass som leder ut i den lummiga trädgården, och varje Villa Luxury Suite kan anslutas till varandra.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Presidential Suite

(3 rum)

Presidentsvit, (Main Hotel), 200kvm (2 152sq ft). I sviten ingår gratis frukost, höghastighets-WiFi, flaska fransk champagne, underhållning i sviten, två 75-tums smart-TV. Med ett överflöd av mycket uppmärksam personal, kommer du att välkomnas med namn och få alla dina behov förväntat av din 24-timmars butler, med ett fullt utrustat butlerkök. En privat uteplats leder in i den lummiga trädgården.

Upplev en övergiven premiumvistelse lämpad för att tillfredsställa de mest kräsna finsmakare i palatsliknande Presidential Suites. Sviten är inredd med en afrikansk-inspirerad palett av sten och rika skogar. Sviten utstrålar en lugn atmosfär av avkoppling och lugn.

Sviten har en king size-säng, klädkammare, separat badrum med badkar, dubbla handfat och duschkabin. Det finns en egen sittgrupp och matplats med business-desk, entré, gästbadrum, separat vardagsrum, matsal, fullt utrustat butlerkök och butlerservice.

Varje king size-säng är omsorgsfullt klädd med världens finaste sängkläder, kuddmeny, överdådig morgonrock och tofflor samt rikliga fräscha vita handdukar. Alla badrum är utrustade med lyxiga bekvämligheter från Molton Brown.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Villa Presidential Suite

(8 rum)

Saxon Villa presidentsvit, 200 kvm (2 152 sqm). I sviten ingår gratis frukost, höghastighets-WiFi, flaska fransk champagne, underhållning i sviten, 2 75-tums smart-TV-apparater. Med ett överflöd av mycket uppmärksam personal, kommer du att välkomnas med namn och få alla dina behov förväntat av din 24-timmars butler, med ett fullt utrustat butlerkök.
Den privata uteplatsen har utsikt över den lummiga trädgården. Sviten består och avvisas dagligen, med färska blommor dagligen och en tidning levereras till din dörr varje morgon.

Låt dina sinnen bli fängslade av den uppslukande modern afrikansk inredning i palatsliknande Villa Presidential Suites. Den lugna sviten innehåller naturliga texturer som stenbeklädnad och rika skogar, medan skulpturer, målningar och andra berömda delar av den saxiska konstsamlingen pryder väggarna.

Sviten har en king size-säng, separat badrum med badkar, dubbla handfat och duschkabin. Det finns en svit sittgrupp och matplats med business-desk, samt ett gästbadrum, separat vardagsrum, matsal, fullt utrustat butlerkök och butlerservice.

Varje king size-säng är omsorgsfullt klädd med världens finaste sängkläder, överdådig mantel och tofflor samt rikliga fräscha vita handdukar. Alla badrum är utrustade med lyxiga bekvämligheter från Molton Brown.

Alla Saxon Villa Presidential Suite kan anslutas till varandra.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Nelson Mandela Platinum Suite

(1 rum)

Nelson Mandela Platinum Suite, (Main Hotel), 400kvm (4 305sq fot). I sviten ingår gratis frukost, höghastighets-WiFi, fransk champagne, underhållning i sviten, 75 tums smart-TV. Med ett överflöd av mycket uppmärksam personal, kommer du att välkomnas med namn och få alla dina behov förväntat av din 24-timmars butler, med ett fullt utrustat butlerkök.

Denna svit erbjuder den bästa utsikten över fastigheten, med utsikt över poolterrassen, infinitypoolen och bortom trädgårdarna och trädtopparna mot Johannesburgs stadssilhuett.

Ange den magnifika Nelson Mandela Platinum Suite via en glassluten hiss för en skräddarsydd upplevelse av oöverträffad lyx. Den afrikanska inredningen i denna premiumsvit är en symbol för den signatur stil och distinkta elegans som saxaren är känd för.

Denna ståtliga svit har entré, gästbadrum, gästsvit, separat lounge, matsal och affärsområde med skrivbord. Det stora sovrummet har en king size himmelssäng, separat badrum med jacuzzi, duschkabin och ångbad.

Sviten är också utrustad med Bluetooth-anslutning och DVD-spelare, tillsammans med surround-ljudsystem och fullständiga spelgränssnitt.

Varje king size-säng är omsorgsfullt klädd med världens finaste sängkläder, överdådig morgonrock och tofflor. Alla badrum är utrustade med lyxiga bekvämligheter från Molton Brown.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor