WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Saxon Hotel, Villas and Spa är perfekt beläget för att utforska de många pärlorna i Afrikas finansiella huvudstad, Johannesburg - en livlig stad i världsklass med en fascinerande blandning av uttrycksfull konst, eklektisk kultur, imponerande landskap och spännande historia. Beläget på en magnifik 10 hektar mark, omgiven av lummiga trädgårdar, erbjuder detta lyxhotell en exklusiv tillflyktsort där varje detalj har beaktats för att garantera din absoluta komfort.

För en mer personlig upplevelse tar din saxiska resa dig längs skywalk bort från huvudhotellet och placerar dig i en av våra tre villor, inbäddat i frodiga inhemska trädgårdar, bestående av smakfullt inredda individuella sviter.

Saxon Spa, en fristad för sinnena inbäddat i dess unika omgivningar av kaskadvattendrag och influenser av koppar och Himalayasalter. Här erbjuds en mängd olika helande och återupplivande signaturterapier, samt ansiktsbehandlingar, manikyrbar och pedikyrlounge.

Saxons fina restaurang Qunu erbjuder ett modernt afrikanskt bord där lokala och internationella smaker möts för att inspirera till en unik, levande och underhållande kulinarisk upplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor