WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

På en stenig kopje, Elewana Loisaba Star Beds kommandot svepande vyer över en böljande dal och ett permanent vattenhål, besöks av bosatta vilda djur.

Handgjorda himmelssängar i trä sitter på upphöjda träplattformar som sticker ut från ett boende med halmtak och rullas ut varje natt så att gästerna kan sova under den ändlösa afrikanska himlen.

Rustikt utformad för att komplettera den omgivande miljön, varje stjärnsäng är individuellt byggd i harmoni med de naturliga steniga funktionerna, har en sittgrupp och ett badrum i öppen planlösning med utsikt.

Ett team av traditionella Samburu & Laikipiak Maasai krigare välkomnar och är värd för dig med sin sedvanliga varma afrikanska gästfrihet.

Res tidigt för att se soluppgången från Starbed med en tröstande varm dryck, den kommande dagen lovar äventyr, med en myriad av aktiviteter att uppleva Loisaba. En dag av kul avrundas med drinkar vid loggen elden i Starbeds lounge, som delar höga berättelser om den afrikanska busken, och berättelserna fortsätter under en utsökt gemensam middag.

Elewana Loisaba Star Beds är en verkligt autentisk och intim afrikansk upplevelse. “Det största sovrummet i världen, där natthimlen är ditt tak och kullarna i fjärran är dina väggar”.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Elewana Loisaba Starbeds

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor