WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Game Driving Day and Night

Loisabas rikliga djurliv över är rullande landskap är verkligen vilt. Loisaba är en korridor av en elefantmigrationsväg och har en frisk population av lejon samt anmärkningsvärda nordliga arter som Grevy zebra, Beisa oryx och somalisk struts. Loisaba är också ett hem sortiment för den sällsynta och speciella vilda hunden.

Loisaba har en flotta av specialbyggda Land Rover safarifordon, med specialfunktioner för fotografering. Guiderna i Loisaba är alla KPSGA Brons och Silver rankade och har intim kunskap om vilda djur och kultur i området.

Alla spelenheter är inkluderande i ett spelpaket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Bush Walks

Att lämna bilen bakom sig för en busk promenad möjliggör en upp-nära och intim upplevelse av naturen. Ta en promenad med en av Loisabas utmärkta guider och lär dig att känna igen djurskyltar och spår, uppskatta Afrikas mindre varelser och flora, samtidigt som du njuter av omgivningen i en långsammare takt.

Guidade Bush Walks är inkluderande i ett spelpaket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Riding

Ridning ger en chans att uppleva vilda djur från ett annat perspektiv. Travning genom hjordar av zebra, impala eller giraff är en spännande upplevelse. Loisabas hästar är upphöjda och utbildade, så att du kan komma nära djurlivet.

Ridning är extra till spelpaketet och varar normalt i 2 timmar. Endast förare med erfarenhet kan delta i denna aktivitet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Camel Trekking

Kameler är synonymt med Kenyas norra regioner. Njut av en tur på ett traditionellt transportsätt längs floden Ewaso Nyiro eller över slätterna.

Kamelvandring är ett tillägg till spelpaketet och varar normalt i 2 timmar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural Visits

Samburu i norra Kenya, en pastoralist stam, är känd för sin färgstarka och imponerande klänning. Gäster på Loisaba är inbjudna att besöka en lokal Samburu by för att lära sig om Samburu-folket och deras kultur.

Game drive till Samburu by ingår i Game Package, men en inträdesavgift som går till samhället är en extra.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Loisaba Sniffer Dogs

Loisaba Conservancy har sitt eget dedikerade anti-tjuvjakt team, bestående av fyra sniffer hundar - Warrior, Machine, Memusi och Nanyokie - och deras mänskliga hanterare team. Besök teamet och lär dig om deras dagliga träning och aktiviteter, och se även en anti-tjuvjakt demonstration i aktion.

En donationsavgift tas ut som går till Loisabas anti-tjuvjakt aktiviteter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain biking

För lite spänning och adrenalin, ta en mountainbike och din guide och utforska några av cykelleder runt Loisaba Conservancy på två hjul.

Mountainbike är inkluderande i ett spel paket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Om du är en fiskeentusiast har vi några bra dammar för både havskatt och tilapia! Vi inkluderar en kort spelenhet till dammen, där du kan se flodhästar och andra djurliv.

Fiske är inkluderande i ett spel paket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush meals

Njut av en läcker gourmetmåltid bland sevärdheter, ljud och dofter i den afrikanska busken. Den perfekta avslutningen på en busk promenad, häst rida eller kamel safari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sundowners

En spektakulär afrikansk solnedgång avnjuts alltid bäst med din favoritdrink i handen från en noggrant utvald utsiktspunkt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Elewana Loisaba Starbeds

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor